Předepsaný oblek na motorku?
Předepsaný oblek na motorku?
Existuje nějaký zákon nebo norma která předepisuje motorkářský oblek? Nebo se může jezdit na motorce v kraťasech a tričku bez postihu?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Jezdí klidně v trenýrkách...
Ony ti to svaly a klouby vysvetlej, i v horku stačí pár kilaku...
A - nedejboze, abys sebou riznul.
Tys asi nejezdil ani na kole, ne??
No nic, vyzkoušej si to - a dost rychle si koupíš neprufucne odění od bot po rukavice...
A až uvidíš nějakou nehodu, i chránič páteře, skořepinové boty, kombinézu z klokaní kůže...
___
Teda - pokud nehodlas jezdit pár set metru a na fichtlu...
Ony ti to svaly a klouby vysvetlej, i v horku stačí pár kilaku...
A - nedejboze, abys sebou riznul.
Tys asi nejezdil ani na kole, ne??
No nic, vyzkoušej si to - a dost rychle si koupíš neprufucne odění od bot po rukavice...
A až uvidíš nějakou nehodu, i chránič páteře, skořepinové boty, kombinézu z klokaní kůže...
___
Teda - pokud nehodlas jezdit pár set metru a na fichtlu...
Jak daleko a v jakém počasí?
A jak chceš 'řádit'?
Neumíš to - jinak by ses neptal...
Takže - pro několikaminutové projížďky v poklidu ti stačí kedsky, trenýrky a triko.
Do terénu a pro blbnutí přidej pevné boty (kotníkové a výš), pevné kalhoty a bundu (kukni se po pracovních oděvech a materiál kordura), přidej chránič páteře.
Pro jízdy nad 30 km (což je na fichtlu tak skoro hodina) investuj do neprufucneho odění.
A pro jizdu za každého počasí a nad 30 km do plného motorkářského - otěruvzdorneho, vodotěsného, s chránící kloubů a patere.
Co na tom, že motorka stala pár stovek, když zdraví máš jen jedno??
A jak chceš 'řádit'?
Neumíš to - jinak by ses neptal...
Takže - pro několikaminutové projížďky v poklidu ti stačí kedsky, trenýrky a triko.
Do terénu a pro blbnutí přidej pevné boty (kotníkové a výš), pevné kalhoty a bundu (kukni se po pracovních oděvech a materiál kordura), přidej chránič páteře.
Pro jízdy nad 30 km (což je na fichtlu tak skoro hodina) investuj do neprufucneho odění.
A pro jizdu za každého počasí a nad 30 km do plného motorkářského - otěruvzdorneho, vodotěsného, s chránící kloubů a patere.
Co na tom, že motorka stala pár stovek, když zdraví máš jen jedno??
satam Ukecal jsi mě. Jen o 10
Dobrá, pro pivo ti dojdu...
Ale staromilcem mohu - ač mlad, být...
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.