Jakou jste měli letos úrodu na zahradě?
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Jakou jste měli letos úrodu na zahradě?
Já to nějak neošéfoval :-). Oříšky odnesla veverka, špenát a saláty sežral slimák, na kedlubny nakladl bělásek vajíčka a udělalo něco díry v listech, brambory uschly. Ale břečťan ta potvora se rozlézá po celé zahradě, tomu se daří. Příští rok zasadím všude okurky, to byla jediná úroda.
I letos si úrodu pochvaluji. Salát a ředkvičky jsem měl 3 turnusy, okurky svačinky rodí dodnes, ale už se poroučí, nakládaček bylo na dvě stě sklenic i s kvašáky, kedluben a gigantů sklizeno bylo tak 30 kusů, mrkve a cibule bylo dostatek, ale petrželka nevzešla všechna a celer byl mizerný, jako byl i libeček. Červená řepa je ještě na záhonu a taky ji bude dostatek, pórek ještě roste a rajčat obrovské množství. Cuket bylo taky dost a letos se pokoušíme o hokaido, ale má menší plody.
Slimáky jsem na zahradě neměl celou sezónu, ale teď potvory chtějí vylézat ze sudu, který mám zakopaný v zemi, kde je vodoměr, ale nalepil jsem na obvodu šmirgl a tak nemají šanci vylézt. Housenky taky nebyly vidět a proto nic nebylo sežráno. Jen mravenci se objevily, ale ty se chemickou cestou odstranily.
Suma sumárum, jsem velice spokojený Jo, a na jahody a kanadské borůvky bych zapomněl. Taky kvantum.
Slimáky jsem na zahradě neměl celou sezónu, ale teď potvory chtějí vylézat ze sudu, který mám zakopaný v zemi, kde je vodoměr, ale nalepil jsem na obvodu šmirgl a tak nemají šanci vylézt. Housenky taky nebyly vidět a proto nic nebylo sežráno. Jen mravenci se objevily, ale ty se chemickou cestou odstranily.
Suma sumárum, jsem velice spokojený Jo, a na jahody a kanadské borůvky bych zapomněl. Taky kvantum.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek