Co říkáte na tento obrázek?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Co říkáte na tento obrázek?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 zář 2017 15:38

Je výstižný natolik, že to někdo nemůže přenést přes srdce?

ban.jpg

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 05 zář 2017 16:04

Obrázek mi přijde vtipný, libí se mi. :-ch Ale všimla jsem si, že tady jednoho z kolegů zřejmě oslovil osobně a rozzlobil, protože tě začal slovně urážet. Ani nevím kde to bylo, to vlákno už nemůžu najít. /:/)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 05 zář 2017 17:19

Ann Obrázek mi přijde vtipný, libí se mi. :-ch Ale všimla jsem si, že tady jednoho z kolegů zřejmě oslovil osobně a rozzlobil, protože tě začal slovně urážet. Ani nevím kde to bylo, to vlákno už nemůžu najít. /:/)
Je mi líto, polointeligent v tomto případě není urážka, ale konstatování ustáleného stavu.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 zář 2017 17:36

Ann Obrázek mi přijde vtipný, libí se mi. :-ch Ale všimla jsem si, že tady jednoho z kolegů zřejmě oslovil osobně a rozzlobil, protože tě začal slovně urážet. Ani nevím kde to bylo, to vlákno už nemůžu najít. /:/)
Těch vláken tady je spousta, ve kterých mě inteligent uráží. To mě tak nesere, jako to, že se tady už začíná mazat!

Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 05 zář 2017 20:03

Nechte už toho I-:( . Poslední dobou to vypadalo že to tu funguje a bylo mi tu dobře. Připadal jsem si jako v super kolektivu ;)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek