Nezaplacená pokuta MHD?
Nezaplacená pokuta MHD?
Co mě může hrozit když jsem nezaplatil pokutu za jízdu na černo v MHD? Můžou si peníze strhnout třeba z mého osobního účtu kam mě chodí výplata? Dopisy nepřebírám a dělám mrtvého brouka. Ale teď jsem dostal strach.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Takového mrtvého brouka dělal i můj syn. V Táboře jej chytli v MHD bez lístku, odmítl zaplatit na místě (neměl ani floka), na složenku nereagoval, přišel mu dopis s pruhy, kde stálo: Zaplaťte do xy: 8 Kč jízdné, 800 Kč pokutu + 50 Kč za poštovné. Opět na výzvu nereagoval a dostal exekuční výměr v celkové výši 11000 Kč. Zmlátit jsem ho nemohl, byl už v té době plnoletý, ale aspoň má praxi za sebou.
Tak to chodí. Mrtvým broukům připočítají k pokutě cenu za advokáta který sepíše žalobu a soudní poplatky. Pak přijde soudní příkaz k zaplacení velké částky. Kdo ani tak nezaplatí, toho navštíví exekutor a je to ještě dražší.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 878 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
24 říj 2017 13:33
-
- 1 Příspěvků