Je opravdu prokázané že kouření škodí zdraví?
Je opravdu prokázané že kouření škodí zdraví?
Je to nejak podložené že kouření cigaret škodí zdraví?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Podle mě ti to řekne každý druhý a nejen lékař ale normální člověk, že kouření škodí zdravý. Možná jako zdravější formu jde považat elektronická cigareta, Já sama jsem jí z toho důvodu začala kouřit. Mám jí cca rok od vapour 2, je tak hodně možností na výběr a hlavně v obsahu nikotinu, kterej podle škodí tomu zdravý nejvíc a pak dalších X látek. Ale obsah se mění v páru a těch škodlivých látek je tam o několik procent míň. Nedá se to nazvat zdravá forma kouření, ale jednoznačně lepší. Ono když si to tam vezmete tak každá látka kterou vdechujete a nemáte jí vdechovat je škodlivá a to jí člověk dýchá neúmyslně třeba.
Radko...
Houbeles...
Právě vaporizace udělala z kuřáků - některých, stádo ovcí věřících bludům...
Houbeles víš, co je v těch esencích...
Houbeles víš, co to s tebou udělá...
___
Jo - z "elektronické" cigatery taháš do plic méně oxidu uhelnatého a uhličitého (jenže ty až tak neškodí; CO v malém množství, resp. koncentraci, jen 'uspává' - blokuje hemoglobin vůči kyslíku, nemá žádné trvalé následky - pokud pominu smrt při vdechování dostatečné koncentrace; CO2 dýcháš běžně jako součást vzduchu).
Nikotin - pominu-li fyzickou závislost na tomto alkaloidu, neškodí vůbec, stimuluje...
Podobně jako tein, kofein, teobromin...
___
Jako reklama na "vapour2" dobrý... Pro lidi nevzdělané a hloupé...
Jako rozbor škodlivosti kouření je to ale prostý canc, blábol...
___
Ale pokud tomu i věříš...
No - vzpomeň si na tohle psaní, až budeš mít různými esencemi odrovnaný dýchací cesty více než já kouřením 'těžkých' cigaret, doutníků a fajfky... O 20-30 let déle...
Houbeles...
Právě vaporizace udělala z kuřáků - některých, stádo ovcí věřících bludům...
Houbeles víš, co je v těch esencích...
Houbeles víš, co to s tebou udělá...
___
Jo - z "elektronické" cigatery taháš do plic méně oxidu uhelnatého a uhličitého (jenže ty až tak neškodí; CO v malém množství, resp. koncentraci, jen 'uspává' - blokuje hemoglobin vůči kyslíku, nemá žádné trvalé následky - pokud pominu smrt při vdechování dostatečné koncentrace; CO2 dýcháš běžně jako součást vzduchu).
Nikotin - pominu-li fyzickou závislost na tomto alkaloidu, neškodí vůbec, stimuluje...
Podobně jako tein, kofein, teobromin...
___
Jako reklama na "vapour2" dobrý... Pro lidi nevzdělané a hloupé...
Jako rozbor škodlivosti kouření je to ale prostý canc, blábol...
___
Ale pokud tomu i věříš...
No - vzpomeň si na tohle psaní, až budeš mít různými esencemi odrovnaný dýchací cesty více než já kouřením 'těžkých' cigaret, doutníků a fajfky... O 20-30 let déle...
Jo...aleš Jak se zde už u několika otázek ohledně kouření objevuje velice pozitivní příspěvek a hodnocení na elektronickou cigaretu vapour 2. Nejspíš se někdo snaží udělat si reklamu zadarmo.
Asi klesají prodeje té zpotvořeniny...
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.