... v moři, nebo na souši někde v horách?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Kde vůbec končí Hladová zeď?
Takto odpovídáš všem, nebo pouze mně?satam Moje odpověď je bez diskuze, stačí použít Google
Jinak na tvé plky zdaleka nemám
Ty jsi už zapomněl na svá slova? Cituji:.. Stačí si uvědomit, že je pořád moře lidí, kteří nemají ponětí o tom, že existují nějaké vyhledávače (Google, Yahoo, Bing, Seznam) a pokud dostanou odkaz ne na vyhledávač, ale na konkrétní stránku, kde dostanou fundovanou odpověď na svou otázku, neviděl bych v takovém odkazu nic špatného.
Nebo: ...Jinak bych si musel myslet, že 90% tazatelů si z nás dělá srandu, protože vyhledání odpovědi na jejich mnohdy triviální otázky trvá pár vteřin, určitě méně, než kolik stráví napsáním otázky. Ale z vlastní zkušenosti mohu říci, že znám hodně lidí, kteří ví, že vyhledávače existují, ale ti lidé nejsou schopni vložit do vyhledávače vhodná slova a tudíž ani najít odpověď na svůj problém. Konec citace!
Skleróza je nemoc, kdybys nevěděl: Skleróza znamená patologické ztvrdnutí tkáně. Častá bývá po zánětlivém nebo degenerativním onemocnění.
Zdroj: http://www.wikiskripta.eu/index.php/Skler%C3%B3za
Mudr.Lante, myslíš, že jsem na tvou otázku odpověděl špatně? Tak mi to nějak dokaž a neblábol tady nesmysly o skleróze. Takže moje poslední poznámka mimo téma v tomhle vláknu, dál se v něm s tebou budu bavit výhradně na téma Hladová zeď: Promiň, Mudr.Lante, že jsem ti doporučil použít Google. Bohužel jsem nevěděl, že máš také sklerózu a Google nezvládáš