Roste něco takového u nás?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Roste něco takového u nás?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 11:34

.Roste něco, co se může konzumovat po kuchařské úpravě jak květenství, tak i plody z jednoho druhu stromu nebo keře?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 24 zář 2017 11:50

Nechce se mi nad tím příliš dumat - BEZtak máš na mysli něco konkrétního...
:lol: :lol: :lol:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 12:09

mowla Nechce se mi nad tím příliš dumat - BEZtak máš na mysli něco konkrétního...
:lol: :lol: :lol:
Pochopitelně, že ví, ten poradit nepotřebuje.
Jednou z možností je černý bez, kde lze konzumovat po úpravě jak květy, tak plody. Mimochodem, domácí bezinkový likér je veliká mňamka.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 12:29

satam Pochopitelně, že ví, ten poradit nepotřebuje.
Jednou z možností je černý bez, kde lze konzumovat po úpravě jak květy, tak plody. Mimochodem, domácí bezinkový likér je veliká mňamka.
Samozřejmě že to vím, a víš ti ty, i Mowla, ale také vím, kde končí Hladová zeď, že duha může být i kruhová, tedy 360°..., ale ty se snažíš svými výpady odrazovat zvědavé. Proč myslíš, že někdy dávám takové otázky? Odpovíš mi na to?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 12:33

Neodpovím, protože to není otázka k tématu. Už jsem ti to psal, že s tebou budu diskutovat pouze k tématu a ne k tvým dalším výpadům a plkům.
K té Hladové zdi - vraťme se do toho tématu a zkus mě tam napsat, kde tedy podle tebe končí.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 24 zář 2017 12:46

Keř už jmenoval satam, moc jich asi nebude, protože jíme většinou jen plody.
Ze zeleniny přidám cuketu u které se mohou jíst nejen plody, ale chutné jsou i květy.
Z kytiček třeba Lichořeřišnice. Je to krásná letnička do truhlíků a dělá nejen okrasu. Její listy se dávají do salátu a jí se i květy. Má širokospektré antibiotické účinky, hlavně proti zánětům.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 12:48

A vůbec, Mudr.Lante, co nějaká reakce na moji odpověď o bezu černém? Myslím, že by byla daleko víc na místě, než tvé výpady a útoky na mou osobu :lol: :lol: :lol:
Ann, děkuji za tvou reakci :-)(

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 12:56

satam Neodpovím, protože to není otázka k tématu. Už jsem ti to psal, že s tebou budu diskutovat pouze k tématu a ne k tvým dalším výpadům a plkům.
K té Hladové zdi - vraťme se do toho tématu a zkus mě tam napsat, kde tedy podle tebe končí.
Je mi to jasné, že neodpovíš a vymluvíš se na téma. Škoda, že tu není sekce CHAT, kde bychom mohli všichni diskutovat téma - ne téma. Kde končí Hladová zeď jsem se ptal já.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 12:58

Mudr.Lant Je mi to jasné, že neodpovíš a vymluvíš se na téma. Škoda, že tu není sekce CHAT, kde bychom mohli všichni diskutovat téma - ne téma. Kde končí Hladová zeď jsem se ptal já.
Plky, plky, plky. Jak je to s tím bezem černým, no?
Hladová zeď patří jinam, tedy no comment.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 12:59

Ann Keř už jmenoval satam, moc jich asi nebude, protože jíme většinou jen plody.
Ze zeleniny přidám cuketu u které se mohou jíst nejen plody, ale chutné jsou i květy.
Z kytiček třeba Lichořeřišnice. Je to krásná letnička do truhlíků a dělá nejen okrasu. Její listy se dávají do salátu a jí se i květy. Má širokospektré antibiotické účinky, hlavně proti zánětům.
Ann, první a správně na otázku odpověděl Mowla, sice v šifře, ale správně.
Cituji: Nechce se mi nad tím příliš dumat - BEZtak máš na mysli něco konkrétního...

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 24 zář 2017 13:03

Mudr.Lant Ann, první a správně na otázku odpověděl Mowla, sice v šifře, ale správně.
Cituji: Nechce se mi nad tím příliš dumat - BEZtak máš na mysli něco konkrétního...
Pravda, to mi uniklo. ;) Mowla má svůj osobitý styl. :lol:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 13:06

Ann Pravda, to mi uniklo. ;) Mowla má svůj osobitý styl. :lol:
Tak si říkám, že tady není poradna, ale testovací fórum, a to především Mudr.Lantovo :lol: :lol: :lol:

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 24 zář 2017 13:13

satam Tak si říkám, že tady není poradna, ale testovací fórum, a to především Mudr.Lantovo :lol: :lol: :lol:
Promiň satame, ale každá otázka je pro tuto poradnu přínosem, jak už vícekrát napsal admin. Zdá se, že jsi jediný, kdo to stále ještě nepochopil.......

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 13:27

Ann Promiň satame, ale každá otázka je pro tuto poradnu přínosem, jak už vícekrát napsal admin. Zdá se, že jsi jediný, kdo to stále ještě nepochopil.......
Ale pochopil. A už dávno. Vždyť nejde o nic menšího, než o peníze ;)
A pořád postrádám od Mudr.Lanta reakci na mou odpověď Bez černý. Ani není schopen říci: To jsem měl/neměl na mysli. Co si asi mám myslet o takovém člověku?Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Jaký je váš názor na takového řemeslníka?
       od Mudr.Lant » 10 čer 2018 18:24 »
    3 Příspěvků
    792 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    11 čer 2018 10:23
  •    Též máte takového syna?
       od otec » 24 črc 2018 13:40 »
    3 Příspěvků
    784 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mowla
    24 črc 2018 14:56
  •    V jakém druhu lesa roste nejvíce hub ?
       od Petra Černá » 08 kvě 2016 20:17 »
    1 Příspěvků
    960 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    08 kvě 2016 21:14
  •    Jak dlouho roste řeřicha ?
       od Daniela20 » 23 kvě 2016 20:12 »
    2 Příspěvků
    963 Zobrazení
    Poslední příspěvek od marcel b.
    23 kvě 2016 20:20
  •    Kolik let po sobě roste křen ?