Roste něco takového u nás?
Roste něco takového u nás?
.Roste něco, co se může konzumovat po kuchařské úpravě jak květenství, tak i plody z jednoho druhu stromu nebo keře?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Samozřejmě že to vím, a víš ti ty, i Mowla, ale také vím, kde končí Hladová zeď, že duha může být i kruhová, tedy 360°..., ale ty se snažíš svými výpady odrazovat zvědavé. Proč myslíš, že někdy dávám takové otázky? Odpovíš mi na to?satam Pochopitelně, že ví, ten poradit nepotřebuje.
Jednou z možností je černý bez, kde lze konzumovat po úpravě jak květy, tak plody. Mimochodem, domácí bezinkový likér je veliká mňamka.
Keř už jmenoval satam, moc jich asi nebude, protože jíme většinou jen plody.
Ze zeleniny přidám cuketu u které se mohou jíst nejen plody, ale chutné jsou i květy.
Z kytiček třeba Lichořeřišnice. Je to krásná letnička do truhlíků a dělá nejen okrasu. Její listy se dávají do salátu a jí se i květy. Má širokospektré antibiotické účinky, hlavně proti zánětům.
Ze zeleniny přidám cuketu u které se mohou jíst nejen plody, ale chutné jsou i květy.
Z kytiček třeba Lichořeřišnice. Je to krásná letnička do truhlíků a dělá nejen okrasu. Její listy se dávají do salátu a jí se i květy. Má širokospektré antibiotické účinky, hlavně proti zánětům.
Je mi to jasné, že neodpovíš a vymluvíš se na téma. Škoda, že tu není sekce CHAT, kde bychom mohli všichni diskutovat téma - ne téma. Kde končí Hladová zeď jsem se ptal já.satam Neodpovím, protože to není otázka k tématu. Už jsem ti to psal, že s tebou budu diskutovat pouze k tématu a ne k tvým dalším výpadům a plkům.
K té Hladové zdi - vraťme se do toho tématu a zkus mě tam napsat, kde tedy podle tebe končí.
Ann, první a správně na otázku odpověděl Mowla, sice v šifře, ale správně.Ann Keř už jmenoval satam, moc jich asi nebude, protože jíme většinou jen plody.
Cituji: Nechce se mi nad tím příliš dumat - BEZtak máš na mysli něco konkrétního...
Ale pochopil. A už dávno. Vždyť nejde o nic menšího, než o penízeAnn Promiň satame, ale každá otázka je pro tuto poradnu přínosem, jak už vícekrát napsal admin. Zdá se, že jsi jediný, kdo to stále ještě nepochopil.......
A pořád postrádám od Mudr.Lanta reakci na mou odpověď Bez černý. Ani není schopen říci: To jsem měl/neměl na mysli. Co si asi mám myslet o takovém člověku?Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.