Rčení - Podle sebe soudím tebe - je pravdivé?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 13:45

Ano, je. A protože se jím řídím, tak vím, že ty a Mudr.Lant tady škodíte, jak se dá. Už několikrát jsem se snažil situaci urovnat, ale jelikož jsem se vždy dočkal jen útoků, výpadů a pomluv hlavně od Mudr.Lanta (tebe z toho s přimhořenýma očima vynechávám) a zjistil jsem, že tady rovné, férové jednání nemá místo a používají se tu všechny páky k vyštvání účastníka, který vám "leze do zelí" a není vám po srsti :lol: :-)( :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 13:47

Je pravdivé a pravda je, že by se měli lidé naučit jeden druhého tolerovat, neosočovat, chovat se slušně ...
Půjčil jsem si tato slova od neznámého autora:
Než mě budeš pomlouvat a soudit můj život: Obuj si mé boty a projdi mou cestu, projdi mou minulost, pociť mé slzy, zažij mou bolest, prožij roky, které jsem prožil já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopl já! Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš…!!!

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 13:51

satam Ano, je. A protože se jím řídím, tak vím, že ty a Mudr.Lant tady škodíte, jak se dá. Už několikrát jsem se snažil situaci urovnat, ale jelikož jsem se vždy dočkal jen útoků, výpadů a pomluv hlavně od Mudr.Lanta (tebe z toho s přimhořenýma očima vynechávám) a zjistil jsem, že tady rovné, férové jednání nemá místo a používají se tu všechny páky k vyštvání účastníka, který vám "leze do zelí" a není vám po srsti :lol: :-)( :lol:
Není to mimo tématu?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 13:52

Mudr.Lant Je pravdivé a pravda je, že by se měli lidé naučit jeden druhého tolerovat, neosočovat, chovat se slušně ...
Půjčil jsem si tato slova od neznámého autora:
Než mě budeš pomlouvat a soudit můj život: Obuj si mé boty a projdi mou cestu, projdi mou minulost, pociť mé slzy, zažij mou bolest, prožij roky, které jsem prožil já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopl já! Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš…!!!
Kamaráde, mluvíš mi z duše.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 13:53

Mudr.Lant Není to mimo tématu?
Zatím si pořád myslím, že jsi docela inteligentní. Ale tahle odpověď kazí celkový dojem ;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 14:02

I kdyby se z tebe, Satane, jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není..

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 14:13

Mudr.Lant I kdyby se z tebe, Satane, jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není..
Proč mám takový dojem, že bys svá poučování měl nejdřív aplikovat na sebe :shock: :shock: :shock:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 14:30

Vídm, že jsi se už na to v zrcadle ptal.

Ale neodpustím si tady o tom informovat přesně, aby si mysleli, že tě jen napadám a že lžu.
Ta tvoje slova, že je údajně poradna uzavřená, byla pravda, ale z toho důvodu, že ji tady dostal BAN a pro svůj klid uzamkl bývalý majitel přístup i všem registrovaným. Po znovu otevření si tady chodil jako nezaregistrovaný Eman, a pomocí vyšší moci, jsi zde zpět pod registrovaným nickem Satam.
24.jpg

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 21:33

Mudr.Lant Po znovu otevření si tady chodil jako nezaregistrovaný Eman, a pomocí vyšší moci, jsi zde zpět pod registrovaným nickem Satam.
Promiň, že jsem zestručnil citaci, vynechal jsem věci pro mě nepodstatné, jen potvrzuji, že to, co říkáš je naprostá pravda.
Ale docela mě zajímá ta "vyšší moc" a myslím, že nejsem sám, koho to zajímá. Můžeš prosím nějak rozvést, co máš tou vyšší mocí na mysli? A vynech prosím své obvyklé plky a zkus odpovědět jasně a přímo na mou otázku.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 21:55

satam Promiň, že jsem zestručnil citaci, vynechal jsem věci pro mě nepodstatné, jen potvrzuji, že to, co říkáš je naprostá pravda.
Ale docela mě zajímá ta "vyšší moc" a myslím, že nejsem sám, koho to zajímá. Můžeš prosím nějak rozvést, co máš tou vyšší mocí na mysli? A vynech prosím své obvyklé plky a zkus odpovědět jasně a přímo na mou otázku.
Použiji tvá slova, a velmi rád: Co to má společného s otázkou?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 22:06

Mudr.Lant Použiji tvá slova, a velmi rád: Co to má společného s otázkou?
Máš pravdu, nic. Takže nevím, proč jsi do tohoto tématu tahal věci naprosto nesouvisející včetně té vyšší moci.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek