Přemýšlím že nechám do dřezu nainstalovat drtič odpadu. Připadá nám to jako velice užitečná věc. Obávám se ale že bude z odpadu cítit velký zápach po těch zbytcích. Co si o tom myslíte?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Drtič odpadu a zápach?
A copak se v tom drtiči drtí? Obilí, kosti, spadlá omítka v hrnci?
Šlupky z brambor, zbytky zelí, z kořenové zeleniny...toho tuku snad nemají, aby ucpávaly kanalizaci. Někteří lidé jsou Boží hovádka a házejí do odpadu ty různé kapesníčky, vatové výrobky a to dokáže nadělat paseku v čistírnách vod. Viděl jsem snímek.. hrůza a děs.
Šlupky z brambor, zbytky zelí, z kořenové zeleniny...toho tuku snad nemají, aby ucpávaly kanalizaci. Někteří lidé jsou Boží hovádka a házejí do odpadu ty různé kapesníčky, vatové výrobky a to dokáže nadělat paseku v čistírnách vod. Viděl jsem snímek.. hrůza a děs.
A kromě toho tam i vylijí zbytky tuku z pánviček po smažení. Možná by ses divil, ale ty "normální" organické odpady čistička "zkousne", ale s tuky má velké problémy. Možná jsi četl nedávno na netu o několikatunových tukových koulích, které ucpaly londýnskou kanalizaci. Uznávám, že to s drtiči kuchyňských odpadků moc nesouvisí, ale tuky pro kanalizaci a čističky jsou krutý zabiják.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.