Přesměrování upozornění na můj mobil?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Lukáš 1971

Přesměrování upozornění na můj mobil?

Nový příspěvek od Lukáš 1971 » 09 říj 2017 09:19

Ahoj. Mám problém s mobilním operátorem a nevím jak ho řešit. Vždy po několika dnech mě otravuje sms zpráva které není určená pro mě. Posílá mě ji mobilní operátor T-Mobile. Je v ní vždy uvedeno že za 3 dny mě skončí výhoda na telefonním čísle 608.... za tři dny znova že výhoda skončila. Takto se to pořád opakuje. Problém je v tom že je mám telefonní číslo začínající 605 a vůbec nemám 608. I ty další čísla jsou úplně jiné. Když jsem zavolal na operátora T Mobile bylo mi řečeno že s tím nic udělat nejde. Zkoušel jsem zavolat znovu a operátor prý předá věc technikům ať ti to vyřeší. Bohužel sms zprávy chodí neustále dalších několik měsíců. Dneska přišla SMS zpráva znova , před třemi dny znova a takto je to celou dobu. Zase že bude končit na čísle 608 výhoda která patří úplně někomu jinému. Posílá mě je přímo operátor T mobile z čísla 4603. To s tím nejde opravdu nic dělat? Poslední telefonát na operátora skončil tak, že mně sdělil že mu také chodí podobné sms které nejsou určený jemu a nejde s tím nic dělat.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 říj 2017 09:25

Pokud máš chytrý mobil, můžeš si nechtěné esemesky v mobilu blokovat, ale jestli to půjde i u čísla 4603 nevím, ale zkusit to můžeš.
Vyber si nějakou aplikaci, která to dokáže: https://play.google.com/store/search?q= ... sms&c=apps

Lukáš 1971

Nový příspěvek od Lukáš 1971 » 09 říj 2017 09:43

Já můžu blokovat SMS i v mobilu. Nechci ale blokovat všechny SMS od mobilního operátora.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 říj 2017 09:50

Tak ty SMS přehlížej, a jak jich bude od stejného čísla více, tak je smaž.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek