Aktualizace poradny !!!
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Registrován 11 črc 2017 21:49
Aktualizace poradny !!!
Dnes bude probíhat aktualizace poradny na nejnovější verzi. Proto prosím všechny o trpělivost, nebudou během dne určité funkce poradny funkční.
Po aktualizaci dám vědět.
Po aktualizaci dám vědět.
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
Re: Aktualizace poradny !!!
Aktualizace poradny proběhla. Teď ještě vrátit starý vzhled včetně všech funkcí.
Aspoň že už to v administraci píše že je poradna proti útokům zabezpečena a není ohrožena.
Co jsem zkoušel, tak si to nepamatuje jméno nepřihlášeného uživatele a další chyby. To se pokusíme během dne vyladit.
Nechám ten původní vzhled, s tím, že si pokud to všechno klapne může registrovaný uživatel zvolit v profilu i jiný. Uvidíme. Teď to dát všechno postupně dohromady.
Aspoň že už to v administraci píše že je poradna proti útokům zabezpečena a není ohrožena.
Co jsem zkoušel, tak si to nepamatuje jméno nepřihlášeného uživatele a další chyby. To se pokusíme během dne vyladit.
Nechám ten původní vzhled, s tím, že si pokud to všechno klapne může registrovaný uživatel zvolit v profilu i jiný. Uvidíme. Teď to dát všechno postupně dohromady.
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
Aktualizace poradny se povedla. Během několika hodin zase spustím reklamu, takže budou nové otázky. Zítra začnu řešit ten CHAT atd.. Ten starý zmizel..
Sedíme tu u toho od 6 od rána tak už to dnes nechám být. Zítra se bude pokračovat. Každopádně by měla poradna už fungovat normálně. Kdyby někdo zjistil že něco nefunguje tak prosím napište.
Sedíme tu u toho od 6 od rána tak už to dnes nechám být. Zítra se bude pokračovat. Každopádně by měla poradna už fungovat normálně. Kdyby někdo zjistil že něco nefunguje tak prosím napište.
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
Tak bohužel, ty modré pixely jak psal tenkrát Satam se zobrazují pořád. Aktualizace nepomohla. Pokusím se měnit přesně tu barvu kterou to zobrazuje abych přišel na to, co to způsobuje. Takže se může během dne ještě dočasně měnit barva poradny. Není to chyba když se někomu zobrazí jiné barvy. Až to bude hotové tak to zase vrátím zpět.
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Přiznám se že jsem to už taky viděl a to i v Chrome tak i v Eploreru. Takže to bude chyba opravdu v systému poradny jak píšeš a né v prohlížeči.Admin Pavel Soukup Tak bohužel, ty modré pixely jak psal tenkrát Satam se zobrazují pořád. Aktualizace nepomohla. Pokusím se měnit přesně tu barvu kterou to zobrazuje abych přišel na to, co to způsobuje. Takže se může během dne ještě dočasně měnit barva poradny. Není to chyba když se někomu zobrazí jiné barvy. Až to bude hotové tak to zase vrátím zpět.
To jen tak na upřesnění, jelikož jsem tu někde četl jestli to nedělá prohlížeč.
Jsem rád, že se s tím pořád zabýváš, já myslel, že už to usnulo. A i mně se sice ne vždy, ale občas objevují pořád.Admin Pavel Soukup Tak bohužel, ty modré pixely jak psal tenkrát Satam se zobrazují pořád. Aktualizace nepomohla. Pokusím se měnit přesně tu barvu kterou to zobrazuje abych přišel na to, co to způsobuje. Takže se může během dne ještě dočasně měnit barva poradny. Není to chyba když se někomu zobrazí jiné barvy. Až to bude hotové tak to zase vrátím zpět.
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
Dokud se to nevyřeší, tak se to budu nadále snažit opravit. Pokud se o něčem bavíte na poradně (v odpovědích) a chcete abych to viděl (příklad: mohl by admin udělat toto atd...) tak stačí kliknout na nahlásit příspěvek a označit Prosím Admina o kontrolu této otázky/odpovědi. Pak si toho všimnu a můžu vám odpovědět. Jinak se může stát (jelikož nečtu úplně všechny odpovědi), že vám na to neodpovím protože o tom prostě nevím. Nedávno jsem taky zjistil v nějaké odpovědi že se někdo ptal Admina v odpovědi na něco a já samozřejmě o tom nevěděl. Proto jsem nemohl odpovědět. Příště použijte volbu Prosím Admina o kontrolu této otázky/odpovědi. a já to zjistím díky upozornění a odpovím. Jinak to může působit dojmem že nechci odpovědět nebo že si toho nevšímám ale třeba kolikrát to ani nezjistím že se někdo na něco ptá v odpovědi.satam Jsem rád, že se s tím pořád zabýváš, já myslel, že už to usnulo. A i mně se sice ne vždy, ale občas objevují pořád.
Snad jsem to moc nezamotal. Víte jak to myslím.
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Admin Pavel Soukup Tak bohužel, ty modré pixely jak psal tenkrát Satam se zobrazují pořád. Aktualizace nepomohla. Pokusím se měnit přesně tu barvu kterou to zobrazuje abych přišel na to, co to způsobuje. Takže se může během dne ještě dočasně měnit barva poradny. Není to chyba když se někomu zobrazí jiné barvy. Až to bude hotové tak to zase vrátím zpět.
Je to barva #0071BC.
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
Zajímavé je, že já jsem to ještě neviděla ani jednou. Mám tady několik prohlížečů, ale poslední dobou používám jen Avast SafeZone. Tedy chyba v systému, ale s prohlížečem nejspíš také souvisela.Matěj Trdelka Přiznám se že jsem to už taky viděl a to i v Chrome tak i v Eploreru. Takže to bude chyba opravdu v systému poradny jak píšeš a né v prohlížeči.
To jen tak na upřesnění, jelikož jsem tu někde četl jestli to nedělá prohlížeč.
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76