Jak vyndat zaseklou videokazetu z video přehrávače?
Jak vyndat zaseklou videokazetu z video přehrávače?
Používám ještě starý videopřehrávač a zasekla se tam videokazeta. Pokaždé vyjde jen tak napůl a pásek je zamotaný, navinutý na cívce. Můžu vevnitř něco poškodit pokud za pásku zatáhnu abych ji dostala ven?
Většinou dojde jen k poškození té kazety, resp. pásku. Při opatrném postupném vytahování pásku se někdy podaří i bez poškození kazety.
ALE: Už jen to, že se kazeta "zasekla" svědčí o nedobrém mechanickém stavu přehrávače. Takže nechat odborně zkontrolovat a opravit, popř. počítat s brzkou likvidací.
Dotaz na závěr: Na jaké cívce je zamotaný pásek navinutý? Cívky jsou pouze v kazetě, v přehrávači ne.
ALE: Už jen to, že se kazeta "zasekla" svědčí o nedobrém mechanickém stavu přehrávače. Takže nechat odborně zkontrolovat a opravit, popř. počítat s brzkou likvidací.
Dotaz na závěr: Na jaké cívce je zamotaný pásek navinutý? Cívky jsou pouze v kazetě, v přehrávači ne.
Videopřehrávač odstav z provozu. Udělala to jedna kazeta, udělá to třetí, pátá...Zřejmě je poškozeno vysouvací zařízení, které bývá především z plastu.
Rada k příštímu vytažení: Nikdy se nepokoušej vytáhnout kazetu přímo, ale musíš video oddeklovat a opatrně pásku odmotat. Na nějaké rozměry válců se vyprdni, jsou to ti zbytečné.
Rada k příštímu vytažení: Nikdy se nepokoušej vytáhnout kazetu přímo, ale musíš video oddeklovat a opatrně pásku odmotat. Na nějaké rozměry válců se vyprdni, jsou to ti zbytečné.
Odborníku přes opravy videí, já jsem to 20 let dělal a vím o čem mluvím. Tak si klidně dál kecej své nesmysly.Mudr.Lant Videopřehrávač odstav z provozu. Udělala to jedna kazeta, udělá to třetí, pátá...Zřejmě je poškozeno vysouvací zařízení, které bývá především z plastu.
Sakra, tak ty jsi ještě ke všemu fluktuant? Studoval pro zemědělství, 20 let opravoval videa, několik let byl policajtem, taxikaříš, soukromě vyučuješ češtinu, radíš...dělals někdy něco užitečného pro společnost?satam Odborníku přes opravy videí, já jsem to 20 let dělal a vím o čem mluvím. Tak si klidně dál kecej své nesmysly.
Vidím, že jsi už unavený z věčného přecházení z poradny do poradny. Všude jinde tě chválí, ale tady nemáš zastání. Čím to může být?
Já se neopičím, to ty stále opakuješ slova. Jak už dál nemůžeš... jsi v (_:_)satam A zase jsi vedle Doktore. S upozorněními na dodržování linie tématu jsem začal já. Takže kdo se po kom opičí :?: :?: :?:
Vypni PC, jdi se vyspat, ráno bude mozek čerstvější. No, i když u tebe se o tom už dá s úspěchem pochybovat
Asi koukáš na špatnou fotku. Doktore, skoč si k doktoru , k tomu, že neumíš číst a jsi invalida (nic ve zlém), ještě se ti horší zrak a k tomu se přidává barvoslepost. Dělej s tím něco, takovýho protivnýho protivníka tady hned tak nenajdu. Mowla (kterému se tímto omlouvám) ti nesahá ani po prsa. S mowlou zdejší osazenstvo bavit fakt nemůžuMudr.Lant Ty jo, a víš ty, že jsi celý já? Ta podoba, něco neskutečného, jen to červené triko ti nějak nepasuje.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 738 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
27 dub 2016 08:43