Kam dát starou autolékárničku?
Kam dát starou autolékárničku?
Kam dát starou autolékárničku? Přece ji nemůžu hodit do popelnice.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Doktore - je fakt, že dobře zabalené obvazy vydrží mnohem déle, než je expirační doba...Mudr.Lant Proč bys ji vyhazoval, když ti poslouží doma? Nebo máš domácí lékárničku stále vybavenou? Člověk nikdy neví, co se může přihodit. Nebo ji nabídni někomu, kdo ji doma nemá a že takových po světě chodí, ale dávat ji do lékárny? Tam ji beztak vyhodí do odpadu, což můžeš udělat i ty.
Je fakt, že náplasti max nebudou pořádně lepit a rouška, rukavice a trojcípý šátek v podstatě nestárnou, vyhazovat nůžky či fólií je nesmysl...
Obecně...
Ale lékárnička v autě - používaném autě, je vystavena takovému mechanickému, chemickému a bakteriologickému namáhání, že kromě nůžek ji opravdu ' vyhazuju'...
Mowla, pravda je, že střídavé změny počasí můžou lékárničku znehodnotit, ale pokud mám starou, neotevřenou lékárničku na chatce nebo v dílně a po jejich otevřením a použitím obsahu umřu?mowla Doktore - je fakt, že dobře zabalené obvazy vydrží mnohem déle, než je expirační doba...
Je fakt, že náplasti max nebudou pořádně lepit a rouška, rukavice a trojcípý šátek v podstatě nestárnou, vyhazovat nůžky či fólií je nesmysl...
Obecně...
Ale lékárnička v autě - používaném autě, je vystavena takovému mechanickému, chemickému a bakteriologickému namáhání, že kromě nůžek ji opravdu ' vyhazuju'...
Mudr.Lant Mowla, pravda je, že střídavé změny počasí můžou lékárničku znehodnotit, ale pokud mám starou, neotevřenou lékárničku na chatce nebo v dílně a po jejich otevřením a použitím obsahu umřu?
Asi ne - já pokud se riznu, si ránu zatahnu elektrikarskou izolackou...
Ale přesto neriskuju a prošlé obvazy (apod.) likviduju...
Co kdybych je použil na někoho jiného? - těch pár desítek korun mne nezabije, obměňuju...
Vzpomínáš si na dobu, když se u nás měly lékárničky měnit, uspořádala se sbírka nepoužitých a po exspirační době a ty byly zasílány do zdravotnických středisek v Keni nebo v Rumunsku?mowla
Asi ne - já pokud se riznu, si ránu zatahnu elektrikarskou izolackou...
Ale přesto neriskuju a prošlé obvazy (apod.) likviduju...
Co kdybych je použil na někoho jiného? - těch pár desítek korun mne nezabije, obměňuju...
mowla Ó tom nevím...
Není to HOAX???
http://zdar.charita.cz/sbirka-starych-a ... icek-2015/
http://www.fatym.com/view.php?nazevclan ... 2011020019
Už po ránu nechápeš, co píšu? To se mi asi jenom zdá. Že si to veterinář jako použitý materiál naúčtuje, tomu rozumím, ale jak to napsala Ann, to vyznělo, jako že účtují dárci.Mudr.Lant Proč se divíš? Veterina dostane zdarma od někoho lékárničku ve které jsou i obvazy, které použiji k ošetření psa, ale obvazy si naúčtují majiteli.
Takže teď už asi oba víme, o co se jedná a dál to nebudu rozvádět a komentovat
Tak to by ses divil. Ty asi moc k veterináři nechodíš, že? Nedávno jsem se psem musela, měl zánět v oušku.satam Co by si za to účtovali? Za dar!!!
Vím co na to dát, ale volně prodejné ty kapky nejsou. Jen na předpis a ten mi vet nedá, prodá mi léky sám.
Vet se letmo podívat do uší a sestra uši vytřela vatou. Spotřební materiál stál 120,- Kč. Pak mu nasadil límec který jsem nechtěla, tvrdil že to musí být. Límec byl evidentně používaný, otřepaný a špinavý. Domnívala jsem se, že ho mám vrátit až nebude potřeba, ale omyl, doma jsem zjistila, že mi byl naúčtován za 350,- Kč. (nový koupím za 120,- Kč. ) 200,- za prohlídku uší a 420 Kč za kapky, ani ne originál balení. Z velké lahve odebráno 6 ml. do stříkačky. 15 ml. stejných kapek stojí v lékárně 290,- Kč.
Ann, škoda že sestra nevytřela i zrak tady tomu.Ann Tak to by ses divil. Ty asi moc k veterináři nechodíš, že? Nedávno jsem se psem musela, měl zánět v oušku.
Vím co na to dát, ale volně prodejné ty kapky nejsou. Jen na předpis a ten mi vet nedá, prodá mi léky sám.
Vet se letmo podívat do uší a sestra uši vytřela vatou. Spotřební materiál stál 120,- Kč. Pak mu nasadil límec který jsem nechtěla, tvrdil že to musí být. Límec byl evidentně používaný, otřepaný a špinavý. Domnívala jsem se, že ho mám vrátit až nebude potřeba, ale omyl, doma jsem zjistila, že mi byl naúčtován za 350,- Kč. (nový koupím za 120,- Kč. ) 200,- za prohlídku uší a 420 Kč za kapky, ani ne originál balení. Z velké lahve odebráno 6 ml. do stříkačky. 15 ml. stejných kapek stojí v lékárně 290,- Kč.
Ann, promiň, ale ty, odbornice na zvířata, se necháš takto nachytat a ošiditAnn Tak to by ses divil. Ty asi moc k veterináři nechodíš, že? Nedávno jsem se psem musela, měl zánět v oušku.
Žes ho nekopla do pr..le a neodešla středem.
Na Doktora reagovat nemíním, to je pod mou úroveň.
A smajlíci? To je čistě moje věc. Vy ostatní si klidně myslete, co chcete. Mimochodem, vynechte mě a soustřeďte se ve věci smajlíků na mowlu a pana Doktora.
Evidentně nevíš, jak to na veterinární klinice chodí. Doktor psa vyšetří, pošle účet do recepce. Platíš až při odchodu na recepci a tam ti i vydají léky. Co si tam vet zadal je vždy překvapení.satam Ann, promiň, ale ty, odbornice na zvířata, se necháš takto nachytat a ošidit
Žes ho nekopla do pr..le a neodešla středem.
Na Doktora reagovat nemíním, to je pod mou úroveň.
A smajlíci? To je čistě moje věc. Vy ostatní si klidně myslete, co chcete. Mimochodem, vynechte mě a soustřeďte se ve věci smajlíků na mowlu a pana Doktora.
Chodím k těm zlodějům jen když je to nezbytně nutné. V tomto případě bylo, pes trpěl. Jinak mi moje ségra píše recepty na lidské neurologii a lékárna mi léky prodá většinou za poloviční cenu, než stojí stejné u veta.
Taxíkem bych také nejela i tam by cena byla vždy velké překvapení.
Na veterinární kliniku s mými kocoury nechodím, ani u nás není, a s veterinářem se vždy v pohodě domluvím. Takže asi tak.
A taxíkáře prosím oba vynechte. Také tady Doktorovi neříkám, že okrádá lidi jen proto, že je řezník. A přece každý řezník okrádá lidi, ne?
Poznámka majitele:
A taxíkáře prosím oba vynechte. Také tady Doktorovi neříkám, že okrádá lidi jen proto, že je řezník. A přece každý řezník okrádá lidi, ne?
Poznámka majitele: