K čemu se používají tyto spojená písmena?
No jo no...satam Ne, anglicky neumím. Z angličtiny mám pouze všeobecnou státní zkoušku.
Vybral jsem zrovna ten ze severských jazyků, kde není. Ale je v norštině, dánštině, fearštině, islandštině a kupodivu i v latině.
Finština není severský jazyk... Trefil ses...
Promin, ale evokuješ mi název jednoho filmu - "Ještě větší..." to začíná a ..."než jsme doufali" to končí...
___
OK - máš-li skutečně aspon nějakou znalost angličtiny, vzpomen si na ´oteřené E´ a bude ti jasné, o čem píšu...
Mně je nejasné, o čem píšeš ty...
___
BTW - "ae" skutečně pochází z latiny (ale odkud předtím???) - v tom jediném máš pravdu...
mowla No jo no...
Finština není severský jazyk... Trefil ses...
Promin, ale evokuješ mi název jednoho filmu - "Ještě větší..." to začíná a ..."než jsme doufali" to končí...
___
OK - máš-li skutečně aspon nějakou znalost angličtiny, vzpomen si na ´oteřené E´ a bude ti jasné, o čem píšu...
Mně je nejasné, o čem píšeš ty...
___
BTW - "ae" skutečně pochází z latiny (ale odkud předtím???) - v tom jediném máš pravdu...
Tu státnici skutečně mám, proto tvrdím, že uvedené písmeno v angličtině neexistuje. Ovšem mám vážné obavy o tvé znalosti angličtiny
A ta finština???satam Tu státnici skutečně mám, proto tvrdím, že uvedené písmeno v angličtině neexistuje. Ovšem mám vážné obavy o tvé znalosti angličtiny
A co s tím můžu udělat???
Poslat ti můj výsledek TOEFL?? - 91...
Nenech se vysmát... ČS státnice není uznávana nikde mimo Česko (pokud vím, ani na Slovensku)...
Blbečku...
Nevím proč se proti mně neustále vystavuješ...
___
Nikde, pokud dané oblasti rozumíš, neprotetsuju...pokud si uvědomuju...
Mowlo, s takovým individuem se nemá cenu hádat. On prostě nechce připustit, že je blbý. Přečti si náš včerejší a dnešní dialog, kde lže jako když tiskne. Za chvilku ti začne vyhrožovat, že si kadíš do kalhot a různé ptákoviny. Prostě je to neomalený člověk, kterému není radno věřit.
A jen se divím, že ti neopravuje gramatiku, cyp, jeden!
A jen se divím, že ti neopravuje gramatiku, cyp, jeden!
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 587 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
03 zář 2017 09:45
-
- 5 Příspěvků
- 1304 Zobrazení