Vlhko po vymalování pokoje?
Vlhko po vymalování pokoje?
Zdravím. Vymaloval jsem ložnici Primalexem a je teď v té místnosti hrozně vlhko. Nechávám otevřené okno, ale zajímá mě jestli je škodlivé v takové místnosti spát. Na obalu je napsáno že se nesmí v místnosti jíst a pít a kouřit.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Trvale otevřené okno ti moc nepomůže - vzhledem k teplotě venku...
Místnost normálně vytápěj a jakmile stoupne vzdušná vlhkost, nárazově vyvětrej.
Nemáš-li vlhkoměr, prostě větrej jednou za hodinu na 5 minut.
___
Interierový Primalex není nijak nebezpečný - klidně tam spi (nic moc by se nestalo, ani kdyby sis loknul)...
Místnost normálně vytápěj a jakmile stoupne vzdušná vlhkost, nárazově vyvětrej.
Nemáš-li vlhkoměr, prostě větrej jednou za hodinu na 5 minut.
___
Interierový Primalex není nijak nebezpečný - klidně tam spi (nic moc by se nestalo, ani kdyby sis loknul)...
Doktore - problém není v tom, že by vlhkost neodcházela při současných teplotách...Mudr.Lant Já mám jiný způsob. Větrej průběžně (stačí mít pootevřené okno) aby vlhkost měla kde hned odcházet. Neboj, ta odchází i přesto, že je venku chladno. Nevím, ale snad nebudeš hned po vymalování stěhovat nábytek, hlavně ne čalouněný, v místnosti spát?
Problémem je to, že trvalým větráním se místnost vychladí a voda se bude ze stěn odpařovat výrazně pomaleji...
Mowlo, netahej sem meteorologii, já psal pootevřené a kdybych já v místnosti, kde ležím na praseti, neměl pootevřené okno, chcípl bych a prase snad ožilo. Párkrát jsem maloval v nevlídný čas a vždy se stejným způsobem větrání. Tím nechci vyvracet tvoje tvrzení, každý dělá tak, jak mu to vyhovuje.mowla Doktore - problém není v tom, že by vlhkost neodcházela při současných teplotách...
Problémem je to, že trvalým větráním se místnost vychladí a voda se bude ze stěn odpařovat výrazně pomaleji...
Otázka byla vztažena k ložnici, ne k černé kuchyni...Mudr.Lant Mowlo, netahej sem meteorologii, já psal pootevřené a kdybych já v místnosti, kde ležím na praseti, neměl pootevřené okno, chcípl bych a prase snad ožilo. Párkrát jsem maloval v nevlídný čas a vždy se stejným způsobem větrání. Tím nechci vyvracet tvoje tvrzení, každý dělá tak, jak mu to vyhovuje.
Nebo ty ležíš na praseti v ložnici???
Tak já se to pokusím zrekapitulovat, Doktore...
1. tazatel se ptal na vymalování ložnice
2. tys uvedl jiný způsob a já ti oponoval a zduvodnil
3. ty seš odvolal na zkušenost s malováním místnosti, v níž děláš zabijáčky
4. a ja se zeptal, zda pořádáš zabijačky v loznici
___
Takto to vidím já...
___
Pokud nechápeš, jaký je rozdíl ve fungování místnosti v bytě a sklepní místnosti nebo přístavbou, vysvětlím ti to...
A meteorologie s tím fakt nemá nic společného...
___
Pokud je v dané diskusi jiný problém, vysvětlí mi jej ty...
1. tazatel se ptal na vymalování ložnice
2. tys uvedl jiný způsob a já ti oponoval a zduvodnil
3. ty seš odvolal na zkušenost s malováním místnosti, v níž děláš zabijáčky
4. a ja se zeptal, zda pořádáš zabijačky v loznici
___
Takto to vidím já...
___
Pokud nechápeš, jaký je rozdíl ve fungování místnosti v bytě a sklepní místnosti nebo přístavbou, vysvětlím ti to...
A meteorologie s tím fakt nemá nic společného...
___
Pokud je v dané diskusi jiný problém, vysvětlí mi jej ty...
Koukám Mowlo, že jsi mne zcela neporozuměl. Všimni si ve větě, kterou jsem psal v 16.54, slovo a kdybych, které vysvětluje, že v místnosti, kde zpracovávám prase, tak mám celou dobu pootevřené okno, aby pára odcházela průběžně, jinak bych se párou udusil, kdybych větral jak ty doporučuješ, tedy co hodinu intenzívně větrat 5 minut a není tam zmínka, že maluji onu místnost a spím s prasetem.
Tvůj humor mám rád - někdy.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Tvůj humor mám rád - někdy.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.