Jak se dostanu k údajům z STK?
Jak se dostanu k údajům z STK?
Po provedené technické kontrole mi bylo do velkého techničáku potvrzeno absolvování kontroly. Je tam razítko STK, doba platnosti, datum a číslo protokolu, které je ale nečitelné. Jak a kde získám číslo protokolu?
Myslel jsem jiným způsobem. Potřebuji to hned, protože mám zájemce o koupi vozu a chceme se ujistit, že záznam o počtu ujetých km souhlasí s protokolem o provedení technické prohlídce. Já ten protokol mám před sebou, hledal jsem i číslo, které by mělo být uvedeno i ve velkém techničáku, ale nenašel nebo se špatně díval.
Někde to v protokolu uvedené je, ale nevím kde, protože jsem se potom nepídil a taky ho už nemám k dispozici. Jen mne zajímá, na co to potřebuješ vědět?Aleš Čepelák Myslel jsem jiným způsobem. Potřebuji to hned, protože mám zájemce o koupi vozu a chceme se ujistit, že záznam o počtu ujetých km souhlasí s protokolem o provedení technické prohlídce. Já ten protokol mám před sebou, hledal jsem i číslo, které by mělo být uvedeno i ve velkém techničáku, ale nenašel nebo se špatně díval.
Proč to potřebuji vědět? Protože nesouhlasí stav tachometru z kontroly se součastným stavem, který je o necelých 15 tisíc vyšší než je v protokolu uvedeno. Ale pozor! Od července, kdy jsem byl na kontrole, jsem nemohl v žádném případě najezdit tolik kilometrů. Odhadem si myslím, že to mohly být maximálně dva tisíce, ale opravdu!Mudr.Lant Někde to v protokolu uvedené je, ale nevím kde, protože jsem se potom nepídil a taky ho už nemám k dispozici. Jen mne zajímá, na co to potřebuješ vědět?
Tak v tom ti neporadím. Možné je, že na STK vložili nesprávné údaje a proto si tam zajeď, vysvětli jim to a určitě to opraví.Aleš Čepelák Proč to potřebuji vědět? Protože nesouhlasí stav tachometru z kontroly se součastným stavem, který je o necelých 15 tisíc vyšší než je v protokolu uvedeno. Ale pozor! Od července, kdy jsem byl na kontrole, jsem nemohl v žádném případě najezdit tolik kilometrů. Odhadem si myslím, že to mohly být maximálně dva tisíce, ale opravdu!
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 5 Příspěvků
- 1096 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
14 srp 2017 12:55