Je možné aby někdo v mé blízkosti se speciálním čtecím zařízením a silnou anténou například někde v davu odčerpal peníze z mé bezdotykové karty?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Může někdo poblíž ukrást peníze z bezdotykové karty?
Ano, na každém rohu čeká zelený mužíček s dlouhými tykadly a čeká zrovna na tebe, až půjdeš platit se svou bezdotykovou bankovní kartu
Ale vážně: Určité možnosti nabourání se do bezdotykové bankovní karty existují. Jejich pravděpodobnost je asi stejně vysoká, jako to, že se staneš obětí leteckého neštěstí. Takže si to prosím přeber.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Ale vážně: Určité možnosti nabourání se do bezdotykové bankovní karty existují. Jejich pravděpodobnost je asi stejně vysoká, jako to, že se staneš obětí leteckého neštěstí. Takže si to prosím přeber.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 4 Příspěvků
- 1093 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
07 bře 2017 20:18