Do jaké teploty můžu betonovat?
Do jaké teploty můžu betonovat?
Chci ještě před mrazy vybetonovat kousek terasy, ale nechci používat žádné příměsy, pouze čistý beton.
Betonovat bez příměsí je možné tak do 5°C - pod tuto teplotu beton nezraje. A to nejméně tak na týden, raději déle. A pokud voda v něm zamrzne, roztrhá (rozdrolí) jej to...
Osobně už bych letos v exteriéru nebetonoval - ale možná, že ti to vyjde...
Kukni na yrno.cz (a zadej lokalitu), ať máš aspoň rámcovou představu, jaké tam budeš mít v nejbližších dnech počasí...
Osobně už bych letos v exteriéru nebetonoval - ale možná, že ti to vyjde...
Kukni na yrno.cz (a zadej lokalitu), ať máš aspoň rámcovou představu, jaké tam budeš mít v nejbližších dnech počasí...
Nevidím na mé radě nic špatného. Podle předpovědi v naší lokalitě jsou teploty do 27.11.2017 v noci 3-5°C, ve dne 7-10°C. Tedy i podle mowly máš skutečně poslední možnost to v pohodě zabetonovat teď.Kutil Satam, to každému tak radíte?
Pokud však bydlíš jinde a předpověď se radikálně liší, pak je mi líto, ale věz, že jsem tě nemystifikoval záměrně.
Promiň, ale asi jsi nepochopil, že jsi na netu a platí zde trochu jiná pravidla. Kromě toho mi není 15, ale už přes 60. Přesto i když mně tady tykají 15letí hoši, nepohoršuje mě to, přestože při osobním styku bych se tvrdě ohradil.Kutil Satam, příště netykat. Já vám také netykal.
A odpověď na mé vysvětlení jsem také nedostal.
Ne, proti slušnosti nic nemám a když mi napíšete "satame, prosím, netykejte mi", budu to respektovat. Ovšem kategorické "Satam, příště netykat" respektovat nemíním. Takže se slušností začněte u sebe, pak se snad domluvíme, žeKutil Nejsem téhož názoru co vy. Pokud se slušně zeptám, chci i slušnou odpověď, pokud někoho požádám, aby mi netykal, měl by to jmenovaný dodržovat! Máte ještě něco proti slušnosti?
Satam, jaké oslovení má být správne Satami, Satamu, Satamo, Satame? Poukazujete na nějaká internetová pravidla o tykání a nerozumíte co tím myslím Satam? A to, že jste tak stár, měl byste vědět toho více o slušnosti. Děkuji vám za pozornost.satam Ne, proti slušnosti nic nemám a když mi napíšete "satame, prosím, netykejte mi", budu to respektovat. Ovšem kategorické "Satam, příště netykat" respektovat nemíním. Takže se slušností začněte u sebe, pak se snad domluvíme, že
Mowla, a vám ještě jednou děkuji a děkuji, že se tady nečertíte jak satam.
Kutile, je mi líto, že jste mě nepochopil a ještě zešměšňujete můj nick. Že nevíte, jak mě oslovit, není moje chyba, ale vaše: satam podle vzoru pán, tedy satame jako pane. A jelikož to není jméno, ale nick, píši ho s malým s.Kutil Satam, jaké oslovení má být správne Satami, Satamu, Satamo, Satame? Poukazujete na nějaká internetová pravidla o tykání a nerozumíte co tím myslím Satam? A to, že jste tak stár, měl byste vědět toho více o slušnosti. Děkuji vám za pozornost.
Mowla, a vám ještě jednou děkuji a děkuji, že se tady nečertíte jak satam.
Jinak já jsem se doteď nečertil, jen se snažím vám klidně vysvětlit mé názory. Že se čertíte vy (Satam, příště netykat.) a nechcete mé názory ne respektovat, to po vás ani nežádám, ale ani pochopit, je pouze a jenom váš problém, se mnou to nic nedělá.
A kdybych náhodou byl paranoik jako Doktor, řekl bych, že jste k němu minimálně chodil na školení. Ale to je podle mě blbost, jen shoda náhod.
Koukám, že ti nedám spát i tady. A to je dobře.satam Kutile, je mi líto, že jste mě nepochopil a ještě zešměšňujete můj nick. Že nevíte, jak mě oslovit, není moje chyba, ale vaše: satam podle vzoru pán, tedy satame jako pane. A jelikož to není jméno, ale nick, píši ho s malým s.
Jinak já jsem se doteď nečertil, jen se snažím vám klidně vysvětlit mé názory. Že se čertíte vy (Satam, příště netykat.) a nechcete mé názory ne respektovat, to po vás ani nežádám, ale ani pochopit, je pouze a jenom váš problém, se mnou to nic nedělá.
A kdybych náhodou byl paranoik jako Doktor, řekl bych, že jste k němu minimálně chodil na školení. Ale to je podle mě blbost, jen shoda náhod.
Tak vidíte že to jde, to vykání a bez nějakého kecání.satam Kutile, je mi líto, že jste mě nepochopil a ještě zešměšňujete můj nick. Že nevíte, jak mě oslovit, není moje chyba, ale vaše: satam podle vzoru pán, tedy satame jako pane. A jelikož to není jméno, ale nick, píši ho s malým s.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek