Je možné aby člověk rozuměl psí řeči?
Je možné aby člověk rozuměl psí řeči?
Napíšu to jak to je. Máme na zahradě německého ovčáka. Dnes na nás zazvonil jeden pán a nabízí tuto službu. Za 500Kč prý pozná podle štěkání co psa trápí a jaké má vnitřní nemoci. Pokud by mu bylo něco vážného tak mu to může prý zachránit život. Vzala jsem si na něj číslo že se v případě potřeby ozvu. Myslíte že je to možné aby poznal podle štěkání co psa trápí? Nemám s tím zkušenost a na druhou stranu bych nerada přišla o 500Kč. Za odpověď budu ráda
Jednou na nás zvonil pán (už je to asi 10 let) , že přímo u nás v bytě vede špatná zóna a ať ho pozveme dál a že za 1200 kč instaluje speciální destičky které tu zónu vyruší. Nechala jsem ho vypovídat a nakonec končil větou: Podívejte se jak jste nevyspalá, za to může ta zóna. Pokud si je nenecháte za 1200 kč "vyrušit", můžete dostat zanedlouho rakovinu. Práskla jsem dveřmi že tu ránu slyším dodnes. Počkal minutu a šel vedle k sousedce. Když otevřela tak začal Podívejte se jak jste nevyspalá, za to může ta zóna co vede u Vás v bytě.
Naštěstí u nás v baráku neuspěl. Doufám že jednou takový člověk narazí na někoho ostřejšího . Tohle už je moc..
Naštěstí u nás v baráku neuspěl. Doufám že jednou takový člověk narazí na někoho ostřejšího . Tohle už je moc..
Sandra Jednou na nás zvonil pán (už je to asi 10 let) , že přímo u nás v bytě vede špatná zóna a ať ho pozveme dál a že za 1200 kč instaluje speciální destičky které tu zónu vyruší. Nechala jsem ho vypovídat a nakonec končil větou: Podívejte se jak jste nevyspalá, za to může ta zóna. Pokud si je nenecháte za 1200 kč "vyrušit", můžete dostat zanedlouho rakovinu. Práskla jsem dveřmi že tu ránu slyším dodnes. Počkal minutu a šel vedle k sousedce. Když otevřela tak začal Podívejte se jak jste nevyspalá, za to může ta zóna co vede u Vás v bytě.
Příště takového háj*la pošlu za mnou - tu zónu by vydejchaval dost dlouho...
Psí řeči se samozřejmě rozumět dá. Ale umí to jen jeho pán, který ho dobře zná. A nemoc u psa se pozná podle změny chování, ne podle štěkotu, pes většinou trpí tiše. Taky bych toho chytráka hnala.Benešová Napíšu to jak to je. Máme na zahradě německého ovčáka. Dnes na nás zazvonil jeden pán a nabízí tuto službu. Za 500Kč prý pozná podle štěkání co psa trápí a jaké má vnitřní nemoci. Pokud by mu bylo něco vážného tak mu to může prý zachránit život. Vzala jsem si na něj číslo že se v případě potřeby ozvu. Myslíte že je to možné aby poznal podle štěkání co psa trápí? Nemám s tím zkušenost a na druhou stranu bych nerada přišla o 500Kč. Za odpověď budu ráda
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 721 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
29 dub 2016 20:28
-
- 3 Příspěvků
- 709 Zobrazení