Hluk od popelnic na sklo
Hluk od popelnic na sklo
Dá se něco dělat s tím když mám v bytě doma už od rána hluk kvůli popelnicím na sklo které jsou pod okny?
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Píšu to proto, že jsem podobnou situaci zprostředkovaně zažil, a to se nejednalo o kontejnery na sklo! Ve čtvrti rodinných domků si paní tak dlouho stěžovala, že má kontejnery na odpad ne pod okny, ale u plotu své zahrádky, až dosáhla jejich přesunu k jinému plotu do blízkosti autobusové zastávky.satam Stěžuj si na úřadě a nech je přesunout pod okna někomu jinému.
Ať je ten hluk při odvozu nebo při vhazování skla, pozvi na své náklady Hygienu, ta změří hlučnost a pokud bude překročena, budou jednat, ale o tom silně pochybuji. Buď ráda, že tam nejsou kontejnery na bioodpad, je to sice bez hluku, ale v létě, ten odér...Jana V. Dá se něco dělat s tím když mám v bytě doma už od rána hluk kvůli popelnicím na sklo které jsou pod okny?
Mudr.Lant Buď ráda, ..., je to sice bez hluku, ale v létě, ten odér...
...nebo knajpa patnácté cenové případně park oblíbený feťáky...
A to nezmiňuju satelit, kde na 350 sqm pozemku je dům (no, dům , dvě parkovací stání a pergola se zahradním posezením) obydlený mladší rodinou se dvěma a více ratolestmi ve věku od dvou do 18 let (pak se odstěhují na kolej VŠ, bude klid) se spoustou známých v parném létě...
Tazatelka - aniž bych se jí snad chtěl dotknout, bude zřejmě háklivá na 'osobní prostor'...
Nebo má přecitlivělý sluch (to taky z blízkého okolí znám)...
Inu - současná nahuštěnost bydlení neumožňuje, obvykle, bydlet na samotě u lesa se sámoškou do 100 m a zastávkou MHD do metrů dvouset...
mowla
...nebo knajpa patnácté cenové případně park oblíbený feťáky...
A to nezmiňuju satelit, kde na 350 sqm pozemku je dům (no, dům , dvě parkovací stání a pergola se zahradním posezením) obydlený mladší rodinou se dvěma a více ratolestmi ve věku od dvou do 18 let (pak se odstěhují na kolej VŠ, bude klid) se spoustou známých v parném létě...
Tazatelka - aniž bych se jí snad chtěl dotknout, bude zřejmě háklivá na 'osobní prostor'...
Nebo má přecitlivělý sluch (to taky z blízkého okolí znám)...
Inu - současná nahuštěnost bydlení neumožňuje, obvykle, bydlet na samotě u lesa se sámoškou do 100 m a zastávkou MHD do metrů dvouset...
Dá...Jana V. Dá se něco dělat s tím když mám v bytě doma už od rána hluk kvůli popelnicím na sklo které jsou pod okny?
Uhánět úřady, aby byl kontejner umístěn pod jiná okna jiné/ho majitelky/le bytu...
Dá to spoustu práce, sežere spoustu energie...*)
A výsledek je nejistý...
Pokud není tvým koníčkem se s někým hádat a dohadovat (a ještě za to platit), prostě si najdi
1. jiný denní režim
2. vhodnou relaxaci
3. ta správná okna (zvuková izolace) a ty správné ucpávky uší (nebo klidně podobně hlasitou činnost, která se obejde bez likvidace lahví v kontejneru... - sex?? - ranní je nejlepší... - a to ještě budou sousedi zááávidět..., sousedky možná i více )
___
*) Já, než bych se s někým 'dokrveadržkydohadoval', jdu se projít...