Bude Zeman opět prezidentem?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Kamil 777

Bude Zeman opět prezidentem?

Nový příspěvek od Kamil 777 » 02 led 2018 09:41

Sledujete někdo předvolební průzkumy? Jak to vypadá? Bude Zeman opět prezidentem?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 02 led 2018 10:19

Už to tu máš půlhodinu bez odpovědi...
Asi to nebude otázka, která lidi zajímá...
Anebo - lidé se bojí odpovědět, aby se neblamovali...
:lol:
___
a) nesleduju
b) nevím
c) doufám, že ne
___
Osobně se nehodlám nijak angažovat - jen půjdu volit...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 02 led 2018 11:29

Kamil 777 Sledujete někdo předvolební průzkumy? Jak to vypadá? Bude Zeman opět prezidentem?
Byl jsem mimo domov delší dobu a tak odpovím až teď. Jsem přesvědčen, že pan Zeman s jistotou obhájí tuto funkci.
========================================================================================
Líbí se mi slova jednoho z jeho sympatizantů: Převzato...Miloš Zeman udělal pro tuhle zemi jednu úžasnou věc. On dal naději lidem, kteří jsou životem odsouzení k práci, spotřebě, přežívání. Naději, že by mohlo být lépe. Že se jich někdo zastává, někdo za ně mluví a někdo se jim snaží pomoci.
Jde o sociálně slabší lidi, důchodce, dělníky, proletariát a prekariát, městskou chudinu, nezaměstnané, opuštěné a staré lidi, maminy s dětmi, učitelky, úředníky, prodavačky, živnostníky. Normální lidi. To je hlavní proud příznivců Miloše Zemana. Jsou to ti, kdo nemají v životě to štěstí, že mohou sedět v redakcích, pracovat v divadlech, mít vlastní firmy, řídit korporace, nebo zakládat start-upy. Jsou to lidé, kteří tohle neumí a možná ani nechtějí. Chtějí normální život, normální práci, svůj volný čas, rodinu, děti. A teď pozor. Tihle lidi jsou úžasní! Tihle lidé jsou solí země. Bez nich by žádná společnost nebyla. Pravdou je, že ve skrytu duše si ta druhá část společnosti, česká pseudo vyšší střední třída, pseudo buržousti, pseudo intelektuálové a pseudo tvůrci hodnot a systému těchto lidí neváží.Normální lidé nejsou cool. Jsou obyčejní. Nejsou jak z lifestylových magazínů. Nemají silné a inspirativní příběhy. A nejspíš o ně ani nestojí. Jejich hlas nebyl léta slyšet. Byli kolonkami ve výkazech. Jen statistikou. Zaměstnanci. Hmota, určená ke zpracování. Je to hnusné. A je to třeba změnit.
=========================================================================================

Dočetli jste to až tady, pokud ano, je to pravda nebo lež?!

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 02 led 2018 12:37

Dočetla jsem a nemyslím si totéž. Jakou naději? Kdo ještě dnes věří slovům, když nevidí žádné činy?

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 02 led 2018 13:43

jsou dva typy voličů ti co jsou dávno rozhodnuti že ho budou volit mezi ně patřím i já.No a ti co jej živelně nenávidí a budou volit jeho odpůrce.Jsem ale přesvědčen že ostatní kandidáti na něj nemají.Ale opravdu se těším na to pokud bude zvolen na řev ty podělané Havlistické kavárny.Jinak samozřejmě respektuji budoucího prezidenta už z principu že to je hlava státu.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 02 led 2018 16:35

Ann Dočetla jsem a nemyslím si totéž. Jakou naději? Kdo ještě dnes věří slovům, když nevidí žádné činy?
Pravděpodobně patříš do té jiné skupiny, čímž tě nezavrhuji, chraň Bůh.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 02 led 2018 16:47

dabač jsou dva typy voličů ti co jsou dávno rozhodnuti že ho budou volit mezi ně patřím i já.No a ti co jej živelně nenávidí a budou volit jeho odpůrce.Jsem ale přesvědčen že ostatní kandidáti na něj nemají.Ale opravdu se těším na to pokud bude zvolen na řev ty podělané Havlistické kavárny.Jinak samozřejmě respektuji budoucího prezidenta už z principu že to je hlava státu.
Žijeme v době, kdy může každý beztrestně pomlouvat, zesměšňovat, znevažovat prezidenta...a tak si myslím, že by se měla obnovit soutěž o Zlatou mříž.
Mimochodem, jsem ve volební komisi a dám vědět, jak si na tom stál náš pan prezident Zeman u nás v městysi.

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 02 led 2018 21:16

Ne, nehodlám jej volit a ani nebudu...
;)
Chová se jako stupidní vykastrované zvíře ze skotní stáje - a takového člověka si nemohu vážit...
___
Ale jo, pokud jej 'národ' zvolí, nebudu vymýšlet, jak jej zastřelit - jen si o těch voličích budu myslet - a říkat - své, to snad už můžu, ne?

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 02 led 2018 21:31

Mudr.Lant Byl jsem mimo domov delší dobu a tak odpovím až teď. Jsem přesvědčen, že pan Zeman s jistotou obhájí tuto funkci.
========================================================================================
Líbí se mi slova jednoho z jeho sympatizantů: Převzato...Miloš Zeman udělal pro tuhle zemi jednu úžasnou věc. On dal naději lidem, kteří jsou životem odsouzení k práci, spotřebě, přežívání. Naději, že by mohlo být lépe. Že se jich někdo zastává, někdo za ně mluví a někdo se jim snaží pomoci.
Jde o sociálně slabší lidi, důchodce, dělníky, proletariát a prekariát, městskou chudinu, nezaměstnané, opuštěné a staré lidi, maminy s dětmi, učitelky, úředníky, prodavačky, živnostníky. Normální lidi. To je hlavní proud příznivců Miloše Zemana. Jsou to ti, kdo nemají v životě to štěstí, že mohou sedět v redakcích, pracovat v divadlech, mít vlastní firmy, řídit korporace, nebo zakládat start-upy. Jsou to lidé, kteří tohle neumí a možná ani nechtějí. Chtějí normální život, normální práci, svůj volný čas, rodinu, děti. A teď pozor. Tihle lidi jsou úžasní! Tihle lidé jsou solí země. Bez nich by žádná společnost nebyla. Pravdou je, že ve skrytu duše si ta druhá část společnosti, česká pseudo vyšší střední třída, pseudo buržousti, pseudo intelektuálové a pseudo tvůrci hodnot a systému těchto lidí neváží.Normální lidé nejsou cool. Jsou obyčejní. Nejsou jak z lifestylových magazínů. Nemají silné a inspirativní příběhy. A nejspíš o ně ani nestojí. Jejich hlas nebyl léta slyšet. Byli kolonkami ve výkazech. Jen statistikou. Zaměstnanci. Hmota, určená ke zpracování. Je to hnusné. A je to třeba změnit.
=========================================================================================

Dočetli jste to až tady, pokud ano, je to pravda nebo lež?!

Je to populistický žvást...
A to bez debat...
;P
___
Co Zeman, ožrala, kdákal a žvanil, pro zmiňované sociální skupiny dosud udělal???
NIC...
A vlastně jo...
Zaměstnává haj*la Mynáře a mluví za něj nemenší haj*l Ovčáček... - jo jo, těm dává plat...
Nikdo jinej by jim plat neposkytnul...
:lol: :lol: :lol:
Jen si opět žádá hlasy těchto lidí... Té "statistiky"..
A opět pro ně nic neudělá...
:P

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 02 led 2018 21:57

Ann Dočetla jsem a nemyslím si totéž. Jakou naději? Kdo ještě dnes věří slovům, když nevidí žádné činy?
;)
Ann, ano...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 02 led 2018 22:47

Co vidíte pozitivního na ostatních kandidátech? Slušné vystupování (Topolánek), čistá minulost (Horáček), kšeftman se zbraněmi (Hynek) a další? Už jen slova Drahoše: Musíme zůstat Čechy, nesmíme posluhovat žádné světové straně... copak, už světová strana Západ neexistuje?
Tak i tak, pan Zeman to vyhraje, a mnozí si můžou zajít poplakat do pražských kaváren. -:-/

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 02:20

Mudr.Lant Co vidíte pozitivního na ostatních kandidátech? Slušné vystupování (Topolánek), čistá minulost (Horáček), kšeftman se zbraněmi (Hynek) a další? Už jen slova Drahoše: Musíme zůstat Čechy, nesmíme posluhovat žádné světové straně... copak, už světová strana Západ neexistuje?
Tak i tak, pan Zeman to vyhraje, a mnozí si můžou zajít poplakat do pražských kaváren. -:-/
Ano, vyhraje-li Zeman, půjdu plakat...
Nikoli ovšem do kavárny, popláču si v knajpě...

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 08:49

mowla Ano, vyhraje-li Zeman, půjdu plakat...
Nikoli ovšem do kavárny, popláču si v knajpě...
Tak si zarezervuj místo, bude tam plačících narváno.

dabač
člen
Příspěvků 2273

Nový příspěvek od dabač » 03 led 2018 16:10

Jak říkám jsou pouze dva typy voličů.Ti co jsou rozhodnuti Zemana volit a mají v tom jasno.Mezi ně patřím i já.Potom ty co ho nenávidí a ti jsou rozhodnuti volit jeho odpůrce.Viz např.Movla.Nerozhodnutý volič v této zemi dle mého soudu v současné volbě prezidenta neexistuje.Jinak pro Movlu.Jestli se v politice někdo chová jako ***** tak to není Zeman.Zeman ať by byl jakýkoliv tak podle Havlistické kavárny bude vždy *****.Poserplína i když jako ***** mluví tak bude vždy na úrovni a pasován na krále pravdy a lásky.Pokud vyhraje současný prezident tak se těším na ten řev těch inteligentních a vzdělaných lidí co pohrdají námi co Zemana budou volit.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 16:37

dabač Jak říkám jsou pouze dva typy voličů.Ti co jsou rozhodnuti Zemana volit a mají v tom jasno.Mezi ně patřím i já.Potom ty co ho nenávidí a ti jsou rozhodnuti volit jeho odpůrce.Viz např.Movla.Nerozhodnutý volič v této zemi dle mého soudu v současné volbě prezidenta neexistuje.Jinak pro Movlu.Jestli se v politice někdo chová jako ***** tak to není Zeman.Zeman ať by byl jakýkoliv tak podle Havlistické kavárny bude vždy *****.Poserplína i když jako ***** mluví tak bude vždy na úrovni a pasován na krále pravdy a lásky.Pokud vyhraje současný prezident tak se těším na ten řev těch inteligentních a vzdělaných lidí co pohrdají námi co Zemana budou volit.
... nebo řvou, ale k volbám nejdou.

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 17:35

Mudr.Lant Tak si zarezervuj místo, bude tam plačících narváno.
Stavíš se??

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 17:41

Dabači, já nebudu volit 'neZemana', mám mezi kandidáty jasného favorita, favorita pro mne...
;)
Takže v prvním kole mám jasno, ve druhém se uvidí...
Například - bude-li se v druhém kole rozhodovat mezi Topolánkem a Zemanem, nebudu volit - ať si to rozhodnou ti, kdo je tam (hypoteticky) poslali...
Já Zemana nepovažuji za vhodného prezidenta, ale není to nenávist ani, řekněme, opovržení (on není blbej, to já vím) - prostě mám jen o chování a roli prezidenta mínění, které Zeman nesplňuje...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 17:53

mowla Stavíš se??
Budeš chtít utřít slzy nebo pěnu u huby? :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 17:55

mowla Dabači, já nebudu volit 'neZemana', mám mezi kandidáty jasného favorita, favorita pro mne...
;)
Takže v prvním kole mám jasno, ve druhém se uvidí...
Například - bude-li se v druhém kole rozhodovat mezi Topolánkem a Zemanem, nebudu volit - ať si to rozhodnou ti, kdo je tam (hypoteticky) poslali...
Já Zemana nepovažuji za vhodného prezidenta, ale není to nenávist ani, řekněme, opovržení (on není blbej, to já vím) - prostě mám jen o chování a roli prezidenta mínění, které Zeman nesplňuje...
;)
Já vím, je to už stará doba...jaké jsi měl mínění na Dr. Gustava Husáka? :-ch

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 03 led 2018 18:01

mowla Já Zemana nepovažuji za vhodného prezidenta, ale není to nenávist ani, řekněme, opovržení (on není blbej, to já vím) - prostě mám jen o chování a roli prezidenta mínění, které Zeman nesplňuje...
;)
:-y

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 18:01

Mudr.Lant Budeš chtít utřít slzy nebo pěnu u huby? :lol:
Utřeme pěnu z krygla...

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 18:03

Mudr.Lant Já vím, je to už stará doba...jaké jsi měl mínění na Dr. Gustava Husáka? :-ch
Myslíš, že jsem jej volil??? :shock:
Ne...

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 18:05

mowla Utřeme pěnu z krygla...
Tak to jo, jaké bude na čepu a kde se ta pajza nachází? :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 18:07

mowla Myslíš, že jsem jej volil??? :shock:
Ne...
Tak to jsi musel patřit mezi tu tisícinu procenta nevoličů. :-/n Odvážný to člověk, prostě hrdina, který se postavil proti dělnické třídě. /:/)

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 18:14

Mudr.Lant Tak to jo, jaké bude na čepu a kde se ta pajza nachází? :lol:
Vyber si...
Svijany, Ježek (docela mu poslední dobou přicházím na chuť), Budvar...
A - samozřejmě, v Praze, pro mne v dochodne vzdálenosti...
;)

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 18:15

Mudr.Lant Tak to jsi musel patřit mezi tu tisícinu procenta nevoličů. :-/n Odvážný to člověk, prostě hrdina, který se postavil proti dělnické třídě. /:/)
Já byl odjakživa drzej...
:lol: :lol: :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 18:23

mowla Vyber si...
Svijany, Ježek (docela mu poslední dobou přicházím na chuť), Budvar...
A - samozřejmě, v Praze, pro mne v dochodne vzdálenosti...
;)
Ježek, po něm jsem měl průjem, Svijany bych bral jako náhražku Ježka, ale když čtu Budvar, není co řešit...je to dvanáctka?

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 03 led 2018 18:31

Mudr.Lant Ježek, po něm jsem měl průjem, Svijany bych bral jako náhražku Ježka, ale když čtu Budvar, není co řešit...je to dvanáctka?
On se někde pije jiný Budvar, než 12°???
:shock:
Tedy, pominu-li Bud...
;)
BTW - zkus Ježka ochutnat nyní, já se původně také bal, ale to, čemu přicházím na chuť, určitě není samose*...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 led 2018 18:34

mowla On se někde pije jiný Budvar, než 12°???
:shock:
Tedy, pominu-li Bud...
;)
BTW - zkus Ježka ochutnat nyní, já se původně také bal, ale to, čemu přicházím na chuť, určitě není samose*...
;)
To nevím, já pil poprvé čepovanou dvanáctku s kroužkem v Masných krámech...nebe v hubě, jo a BUD, tak ten nemá chybu, na něm si pošmáknu, ale Ježek...už nikdy.
No, nějak jsme odbočili od tématu. Ať nám to není zase vytknuto! :-xx

dabač
člen
Příspěvků 2273

Nový příspěvek od dabač » 04 led 2018 10:53

Tady se řeší prezident a nakonec to stejně končí u chlastu.Tak to je správné.Když byl člověk mladší tak se k tomu přidal i sex.Ale jedno je jisté.Prezident bude zvolen ať ten a nebo ten.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Vydrží Zeman být prezidentem do konce roku?
       od Máša20 » 15 srp 2018 06:43 »
    10 Příspěvků
    1581 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    16 srp 2018 07:56
  •    Kdo se může stát prezidentem ?
       od Jílek » 05 dub 2016 08:14 »
    2 Příspěvků
    1919 Zobrazení
    Poslední příspěvek od prasák
    05 dub 2016 19:53
  •    Naštvu vás když budu zase prezidentem?
       od Zeman » 07 zář 2017 17:29 »
    4 Příspěvků
    967 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zeman
    07 zář 2017 19:24
  •    Kolikrát můžu ještě kandidovat Zeman na prezidenta?
       od Jaromír Vlas » 11 bře 2017 19:35 »
    5 Příspěvků
    1757 Zobrazení
    Poslední příspěvek od satam
    11 bře 2017 21:08
  •    Jaký sport dělá Miloš Zeman?
       od Vasil12345 » 04 zář 2017 16:10 »
    2 Příspěvků
    835 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    04 zář 2017 17:51