Účinkování známých osobností v reklamě?
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Účinkování známých osobností v reklamě?
Co na to říkáte že firmy zneužívají v reklamě známé osobnosti (jejich slávu) a ty pak tvrdí jak je jejich přípravek nejlepší? Dokáže vás známá osobnost přesvědčit o kvalitě výrobků?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Zneužívají bych nenapsal...
Využívají - ony ty "známé osobnosti" to mají dobře zaplaceno (ty neznámé taky )...
Je mi úúúplně jedno, jestli v reklamě hraje TopStár z CesmínovýhoHouští nebo Franta Vocásek z Horní Dolní...
Pokud si vůbec reklamy všimnu (jsem vůči nim dost rezistentní), znamená to - obvykle, že je tak vlezlá, že nejspíše propaguje nějakou sra*ku; čím vlezlejší, tím o větší sra*ku se, pravděpodobně, jedná...
Jedinou motivací, kterou tak získám, je averze vůči propagovanému...
Využívají - ony ty "známé osobnosti" to mají dobře zaplaceno (ty neznámé taky )...
Je mi úúúplně jedno, jestli v reklamě hraje TopStár z CesmínovýhoHouští nebo Franta Vocásek z Horní Dolní...
Pokud si vůbec reklamy všimnu (jsem vůči nim dost rezistentní), znamená to - obvykle, že je tak vlezlá, že nejspíše propaguje nějakou sra*ku; čím vlezlejší, tím o větší sra*ku se, pravděpodobně, jedná...
Jedinou motivací, kterou tak získám, je averze vůči propagovanému...
Mimochodem, Bartošku s kocourem miluji, je to velmi vtipně udělaná reklama. Ale co propaguje si teď zaboha nevzpomenuMudr.Lant Když vidím Bartošku s kocourem, Levandovského se šampónem, Kvitovou s ALO diamonds, beru důchod a už běžím si nakoupit do zásoby.
Peníze jsou peníze. Četl jsem že David Beckham má za reklamu více než za fotbal, a to už je něco říct.
Vím dobře o jakou reklamu jde, vím i o tom prasátku, řekl bych, že si ji dokážu přehrát před očima. Ale ta reklama je tak pěkná a vtipná, že pointa na závěr, která s obsahem reklamy vůbec nesouvisí, mně vůbec v paměti neutkvěla Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.Mudr.Lant Já ti to připomenu, to hnusné černé, jako prasátko.