Bolest ramene při zatažené obloze a dešti?
Bolest ramene při zatažené obloze a dešti?
Je to náhoda nebo ne že mně bolí rameno když je zatažená obloha nebo prší.
Kolik ti je let a jakou práci vykonáváš?Kateřina Michaliková Je to náhoda nebo ne že mně bolí rameno když je zatažená obloha nebo prší.
Jo, tohle znám už spousta let. Diagnostikovaná artritida ramene i lokte, operační řešení není nutné, rehabilitace neúčinná. Prý se s tím mám naučit žít.
Mowlo, pokud má zánět- rehabilitace není vhodná.
Tak ti nevím, jestli v okresní nemocnici jsou všichni lékaři nevzdělaní, než jsou v Praze a blízkém okolí.. Měl jsem zánět lokte a ortopéd mi výrazně zakázal hýbat s rukou.mowla Ba právě naopak...
Vyzkoušeno...
___
BTW - zeptej se nějakého dobrého rehabiliťáka...
Anebo, lépe, některého ze špičkových sportovců...
___Mudr.Lant Tak ti nevím, jestli v okresní nemocnici jsou všichni lékaři nevzdělaní, než jsou v Praze a blízkém okolí.. Měl jsem zánět lokte a ortopéd mi výrazně zakázal hýbat s rukou.
Opravdu máš potřebu mne dožírat???
:*(
Netuším, v šem tkvěl tvůj zánět lokte.
Netuším, kdo byl ten lékař...
___
Najdi si MUDr. Aloise Krobota - a toho se zeptej...
___
Mého obiousranného zánětu ramenních kloubů mne zbavil bez operace, jen nasazením vhodných ciků a širokospektrých ATB (!zánět - bakterie!) za 3 týdnyy...
Kozervativní léčba by zabrala týdnů nejméně 6... Po operaci...
Tady se omylem uvedla artritida, místo artrózy. Mám diagnostikovanou artrózu. Na rameno jsem dlouho vyvíjel zátěž pracovní léta vyvíjel zátěž až to dopadlo tak, jak dopadlo. I když jsi mladá a nemáš fyzickou námahu při práci, můžeš mít artrózu, která vzniká dědičností, nadměrnou zátěži (sport), cukrovkou..Kateřina Michaliková 33 let a celý den sedím v kanceláři.
Z vlastních zkušeností bych ti doporučil odborného lékaře.
Nevztekej se.mowla ___
Opravdu máš potřebu mne dožírat???
:*(
Netuším, v šem tkvěl tvůj zánět lokte.
Netuším, kdo byl ten lékař...
___
Najdi si MUDr. Aloise Krobota - a toho se zeptej...
___
Mého obiousranného zánětu ramenních kloubů mne zbavil bez operace, jen nasazením vhodných ciků a širokospektrých ATB (!zánět - bakterie!) za 3 týdnyy...
Kozervativní léčba by zabrala týdnů nejméně 6... Po operaci...
Já nikoho nechci dožírat. Každý má jinak stavěné tělo, jinak opotřebované, z jiných důvodů. Píši jen své poznatky.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 847 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
05 čer 2016 10:13