Která šlehačka ve spreji je lepší?
Která šlehačka ve spreji je lepší?
Rozhodovala jsem se, kterou šlehačku koupit, jestli rostlinnou nebo živočišnou. Nekoupila jsem žádnou, očekávám váš názor. Děkuji
No, to jste mu to dala...Eliška Já se neptala co je to šlehačka, ale na rozdíl mezi oběma.
Pokusím se vaši otázku parafrázovat.
Rozhodovala jsem se, zda si koupit silikonové nebo latexové dildo.
Nekoupila jsem žádné - a očekávám váš názor, který penis je lepší...
A 'polopatisticky´ - ve spreji není šlehačka, ale sra*ka - a fakt je nám jedno, která vám zachutná...
BTW - pokud opravdu víte, co je šlehačka, musela byste otázku formulovat jinak - takto působíte jako, přinejmenším, pitoma...
Pánové, je pravdou, že pokud neznáte odpověď, vykrucujete se. Tak dobře, zeptám se jinak. Jsem nerozhodná ve výběru masa ze sóji a z masa mladého býčka a ptám se na váš názor které maso koupit, jestli rostlinné maso nebo maso z živočicha?
Ad mowla: Brala bych oba uměláky, než kousíček masa z vola, tedy od tebe.
Milá nanynko, blábolíš z hladu a než si vybereš, které maso je lepší, hlady umřeš.Eliška Pánové, je pravdou, že pokud neznáte odpověď, vykrucujete se.
Jestli neumíš rozeznat originál od náhražky (a to i u mowly!), pak je mi tě upřímně líto a v mé domácnosti bych tě nestrpěl.
Navíc z tvých reakcí je zřejmé, že odpovědi na své otázky znáš (že jsou debilní a pomýlené je věc druhá), tak se laskavě normálně vyjádři, co od nás čekáš
Jsi z mého okolí jediná, která si myslí, že jsem blbý. Jestli to není známka, že je to trochu, ale né trochu, úplně naopak? Že jsi blbá ty?Eliška To, že jsi blbý, jsem už zjistila při tvé první odpovědi. Ptala jsem se snad jasně a budu se opakovat. Která šlehačka ve spreji je lepší, jestli rostlinného původu nebo živočišného! Pokud neznáš odpověď a neumíš posoudit dvě rozdílné věci, raději neodpovídej.
Jinak ty šlehačky jsou stejně trapné náhražky, takže už jsi dávno mohla pochopit, že mezi nimi není rozdíl. Ovšem jak pro koho, že?
Po přečtení příspěvku už mám strach odpovědět, abych nebyl zjeb´n. Ale jsem otrlý a tady už zvyklý na urážky.
K otázce: Ptáš se na rozdíl mezi šlehačkami a kdybys zapla mozek, našla bys na netu vysvětlení už před napsání otázky. Vyber si ze dvou možností a posuď, která šlehačka je lepší tebou uvedená... ale nakonec zjistíš, že čerstva šlehačka je to nejlepší řešení.
1) Informace o produktu: Šlehaný rostlinný krém ve spreji, slazený.
Složení: voda, ztužené rostlinné tuky (26%), cukr (11%), mléčná bílkovina, stabilizátory E420ii, E463, emulgátory E472e, sójový lecitin E322, E472b, sůl, přírodní aroma, přibarveno E160a.
nebo
2)
Popis produktu: Smetanový dezert ke šlehání s vanilkovým aroma, slazený. Tuk: 17%. Ošetřené, UHT.
Informace o produktu:
Složení: 80% smetana, glukózový sirup 17%, cukr 4%, hnací plyn, oxid dusný, sušené odtučněné mléko, emulgátory E471, E472a, stabilizátory: fosforečnan sodný, karagenan, aroma, vanilin. Energetické hodnoty na 100g: energie 1001Kj/232kcal, tuky: 18g z toho nasycené 10g, sacharidy: 17g z toho cukry 9,6g, bílkoviny: 2,7g, sůl: 0,13g
Tady vidíš, rozdíl je propastný a jak tak pozoruji, jsi líná ušlehat čerstvou smetanu sama.
Tak, a teď do mně!
P.S. Moje kamarády si bezdůvodně urážet nedám, paninko.
K otázce: Ptáš se na rozdíl mezi šlehačkami a kdybys zapla mozek, našla bys na netu vysvětlení už před napsání otázky. Vyber si ze dvou možností a posuď, která šlehačka je lepší tebou uvedená... ale nakonec zjistíš, že čerstva šlehačka je to nejlepší řešení.
1) Informace o produktu: Šlehaný rostlinný krém ve spreji, slazený.
Složení: voda, ztužené rostlinné tuky (26%), cukr (11%), mléčná bílkovina, stabilizátory E420ii, E463, emulgátory E472e, sójový lecitin E322, E472b, sůl, přírodní aroma, přibarveno E160a.
nebo
2)
Popis produktu: Smetanový dezert ke šlehání s vanilkovým aroma, slazený. Tuk: 17%. Ošetřené, UHT.
Informace o produktu:
Složení: 80% smetana, glukózový sirup 17%, cukr 4%, hnací plyn, oxid dusný, sušené odtučněné mléko, emulgátory E471, E472a, stabilizátory: fosforečnan sodný, karagenan, aroma, vanilin. Energetické hodnoty na 100g: energie 1001Kj/232kcal, tuky: 18g z toho nasycené 10g, sacharidy: 17g z toho cukry 9,6g, bílkoviny: 2,7g, sůl: 0,13g
Tady vidíš, rozdíl je propastný a jak tak pozoruji, jsi líná ušlehat čerstvou smetanu sama.
Tak, a teď do mně!
P.S. Moje kamarády si bezdůvodně urážet nedám, paninko.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 0 Příspěvků
- 184 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Monickinka
26 zář 2024 19:59
-
- 4 Příspěvků
- 875 Zobrazení