Co kdyby odstoupil současný prezident?
Co kdyby odstoupil současný prezident?
Co by se stalo kdyby současný prezident musel z nějakého důvodu odstoupit? Stal by se automaticky jeho nástupcem Drahoš, nebo by byly nové volby?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Já mám pocit, že otázka byla o něčem jiném, ale budiž...proč bych měl mít z tvé odpovědi nenávist ke tvé osobě? Lidé chtěli - lidé rozhodli, ale to, že vyhrál Zeman, neznamená, že bychom se my dva rozdělili na dva tábory.mowla A máš nyní z mé odpovědi pocit nějaké animozity???
___
Ne, nejsem rád, že Zeman vyhrál...
Ale respektuju, že si jej vybralo více voličů - a dál se tím nehodlám zabývat...
Nevážím si jej, ale uznávám, že je i nadále prezidentem...
__
Stačí to?
Ano, jsem rád, že marioneta Drahoš prohrál.
Já se připojím.Ale skutečně podle mě nešlo občana Drahoše.Ale o to dostat Zemana z funkce prezidenta .jak napsal Plesl .Kdyby místo Drahoše kandidoval papírový kornout tak získá stejně hlasů.Prostě Zeman nikdy.Osobně jsem rád za to že ať je Zeman jak Havlisti tvrdí hulvát,sprosťák a opilec,tak v klíčových otázkách se postaví za český stát.A to je pro mě důležité.Může ho ale porazit stáří a zdravotní stav.Ale to křivohubu může také.Vím o tom své a to mě neničí funkce politika.
A už je to i prokázáno. Zeman měl 77% voličů z přesvědčení a 22% ho volilo jako menší zlo. Drahoš měl jen 52% voličů z přesvědčení, 47% ho volilo jen proto, aby na hradě už nebyl Zeman. To chybějící 1% u obou jsou dotázaní, kteří se nevyjádřili.dabač Ale skutečně podle mě nešlo občana Drahoše.Ale o to dostat Zemana z funkce prezidenta
Volil jsem Zemana.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.