Co kdyby odstoupil současný prezident?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Vítek Fiala

Co kdyby odstoupil současný prezident?

Nový příspěvek od Vítek Fiala » 28 led 2018 09:37

Co by se stalo kdyby současný prezident musel z nějakého důvodu odstoupit? Stal by se automaticky jeho nástupcem Drahoš, nebo by byly nové volby?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 28 led 2018 09:45

V žádném případě by se nestal Drahoš, druhý kandidát na funkci prezidenta, ale byly by vypsány nové volby.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 28 led 2018 09:53

Mudr.Lant V žádném případě by se nestal Drahoš, druhý kandidát na funkci prezidenta, ale byly by vypsány nové volby.
:lol: :lol: :lol:
Tebe ten Drahoš straší ještě nyní???
Ale ano - máš pravdu, byly by nové volby...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 28 led 2018 09:54

mowla :lol: :lol: :lol:
Tebe ten Drahoš straší ještě nyní???
Ale ano - máš pravdu, byly by nové volby...
;)
Slušně jsem bez emocí odpověděl na otázku. a:-)

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 28 led 2018 10:00

Mudr.Lant Slušně jsem bez emocí odpověděl na otázku. a:-)

A máš nyní z mé odpovědi pocit nějaké animozity???
___
Ne, nejsem rád, že Zeman vyhrál...
Ale respektuju, že si jej vybralo více voličů - a dál se tím nehodlám zabývat...
;)
Nevážím si jej, ale uznávám, že je i nadále prezidentem...
__
Stačí to?
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 28 led 2018 10:50

mowla A máš nyní z mé odpovědi pocit nějaké animozity???
___
Ne, nejsem rád, že Zeman vyhrál...
Ale respektuju, že si jej vybralo více voličů - a dál se tím nehodlám zabývat...
;)
Nevážím si jej, ale uznávám, že je i nadále prezidentem...
__
Stačí to?
;)
Já mám pocit, že otázka byla o něčem jiném, ale budiž...proč bych měl mít z tvé odpovědi nenávist ke tvé osobě? Lidé chtěli - lidé rozhodli, ale to, že vyhrál Zeman, neznamená, že bychom se my dva rozdělili na dva tábory.
Ano, jsem rád, že marioneta Drahoš prohrál.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 28 led 2018 12:52

Mudr.Lant marioneta Drahoš
:-y
V tom s tebou souhlasím. Také bych nechtěla mít jako prezidenta člověka bez vlastního názoru.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 28 led 2018 15:19

Já se připojím.Ale skutečně podle mě nešlo občana Drahoše.Ale o to dostat Zemana z funkce prezidenta .jak napsal Plesl .Kdyby místo Drahoše kandidoval papírový kornout tak získá stejně hlasů.Prostě Zeman nikdy.Osobně jsem rád za to že ať je Zeman jak Havlisti tvrdí hulvát,sprosťák a opilec,tak v klíčových otázkách se postaví za český stát.A to je pro mě důležité.Může ho ale porazit stáří a zdravotní stav.Ale to křivohubu může také.Vím o tom své a to mě neničí funkce politika.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 28 led 2018 15:49

dabač Ale skutečně podle mě nešlo občana Drahoše.Ale o to dostat Zemana z funkce prezidenta
A už je to i prokázáno. Zeman měl 77% voličů z přesvědčení a 22% ho volilo jako menší zlo. Drahoš měl jen 52% voličů z přesvědčení, 47% ho volilo jen proto, aby na hradě už nebyl Zeman. To chybějící 1% u obou jsou dotázaní, kteří se nevyjádřili.
Volil jsem Zemana.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek