Na jakou barvu přemalovat zelenou stěnu?
Na jakou barvu přemalovat zelenou stěnu?
Mám v pokoji vymalováno zeď na zelenou barvou. Jakou barvou by to šlo přemalovat aby to nebylo zase až tolik tmavý?
No, oni tady všichni vědí, jak máš pokoj zařízený, jaký tam máš nábytek, jaké máš vnímání barev, jaké máš barevné preference...
Akorát já su blb, nevím to...
___
Takže ti doporucim všechny předešlé malby zamokra oskrabat, zdi vybrousit, napenetrovat, nasterkovat...
Uklidit...!!!
Napenetrovat (nejsu senilní, neopakuju se - opet). Teprve potom malovat...
Poté budeš rád, když si odpočineš - a nápady na krawowiny tě přejdou.
Za to ručím...
___
A ručím i za to, že pokud můj postup použijes, bude tě na zdech osvecenych sluncem (zejména podvečerním letním) zajímat leda šeď, na severních stranách zeleň, žluť, pokud jsi 4%, pak růžová...
___
Takže ti doporucim všechny předešlé malby zamokra oskrabat, zdi vybrousit, napenetrovat, nasterkovat...
Uklidit...!!!
Za to ručím...
___
A ručím i za to, že pokud můj postup použijes, bude tě na zdech osvecenych sluncem (zejména podvečerním letním) zajímat leda šeď, na severních stranách zeleň, žluť, pokud jsi 4%, pak růžová...
A víš, že mě vůbec nezajímá jak má pokoj vybavený? Daniel chtěl přemalovat zelenou stěnu a nic víc. Pravdu máš, že je třeba předešlé barvy za mokra...., ale víš kolik vrstev má stěna maleb? Pokud stará se poslední malba neloupe, nebo nemá bubliny, může ji přemalovat a vyjde ho m² na 20 korun, místo 50 a více za to tvoje důkladné malování. Vzpomeň si jako malé dítě, jak otec maloval sednici.mowla No, oni tady všichni vědí, jak máš pokoj zařízený, jaký tam máš nábytek, jaké máš vnímání barev, jaké máš barevné preference...
___
Uklidit...!!!
Za to ručím...
___