Kolik stojí zvětšení prsou o dvě čísla?
Kolik stojí zvětšení prsou o dvě čísla?
Kolik může přibližně stát zvětšení prsou o dvě čísla? Přítelkyně by si to moc přála.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Cena je cca stejná, jako o 4 čísla...
Pokud to dokážeš, vysvětlí přítelkyni, že zdravotní rizika, která z operace plynou, nestojí za větší podprsenku...
Cena?? - od 'nic' tak po půl mega...
Bez mnoha dalších informací nelze odpovědět...
Pokud pritelku nedokážeš přesvědčit, že je krásná, pošli ji na vyšetření - po něm ji doktoři cenu sdělí...
Pokud to dokážeš, vysvětlí přítelkyni, že zdravotní rizika, která z operace plynou, nestojí za větší podprsenku...
Cena?? - od 'nic' tak po půl mega...
Bez mnoha dalších informací nelze odpovědět...
Pokud pritelku nedokážeš přesvědčit, že je krásná, pošli ji na vyšetření - po něm ji doktoři cenu sdělí...
Promiň, ale žena která potřebuje velká prsa k tomu, aby se cítila na úrovni, má IQ tykve.satam Zapomeň. Té ženské to nevysvětlíš. A divila by ses, kolika ženám plastika (zvětšení) prsou zvedla sebevědomí a značně vylepšila kvalitu jejich manželství. A nezkoušej mi tvrdit, že za to může ten "chlívák" manžel
Vážně si myslíš, že život je jen o sexu?
Ann, prober se! Tady nejde o velká prsa (nebo si snad myslíš, že "dvojky" jsou velká prsa?), tady jde podle mě hlavně o vyvážené proporce celé postavy tak, aby se ta žena cítila dobře a také přitažlivě. Sex do toho vůbec netahej, s tím to má hodně málo společného. Nebo ty se opravdu nechceš líbit? Nejen mužům, ale obecně. Nechtěj, abych si myslel, že to IQ tykve máš tyAnn Promiň, ale žena která potřebuje velká prsa k tomu, aby se cítila na úrovni, má IQ tykve.
Vážně si myslíš, že život je jen o sexu?
To si klidně mysli. Štíhlá žena nepotřebuje dvojky k tomu, aby byla vyvážená. A já jsem spokojená s tím, co mi dala příroda. A líbit se jistě chci, ale hlavně sama sobě a tomu svému. Obdiv všech mužů k životu opravdu nepotřebuji. A tvůj už vůbec ne.satam Ann, prober se! Nechtěj, abych si myslel, že to IQ tykve máš ty
Ann, začínám pochybovat o výši tvého IQ. Dokážeš vůbec pochopit, že existuje velké množství inteligentních žen, které mají hezkou postavu skoro ve všech směrech a k určité dokonalosti jim chybí právě jen to, aby měly místo "nulek" "dvojky"? A není to názor jejich okolí, ty ženy si to uvědomují samy a mají snahu to změnit.Ann To si klidně mysli. Štíhlá žena nepotřebuje dvojky k tomu, aby byla vyvážená. A já jsem spokojená s tím, co mi dala příroda. A líbit se jistě chci, ale hlavně sama sobě a tomu svému. Obdiv všech mužů k životu opravdu nepotřebuji. A tvůj už vůbec ne.
Ovšem na druhé straně jsou ženy stejných kvalit (včetně inteligence), které jsou se svým tělem spokojené a nemají potřebu cokoli měnit. Což je tvůj případ a já tvůj názor oceňuji. Co však vůbec neoceňuji je tvoje naprosto zbytečná agresivita vůči mé osobě a potřeba za každou cenu rozmetat můj názor. Mezi námi, chápu, že můj obdiv nepotřebuješ, taky tě obdivovat nemíním. A poté, co tu píšeš a jak se tady do mě navážíš, bys mohla mít postavu sexbomby a stejně díky tvému nesmyslně agresivnímu chování by můj obdiv patřil ženám úplně jiným ač by ti svým vzhledem nesahaly ani po kotníky.
Naposledy upravil(a) satam dne 18 úno 2018 21:56, celkem upraveno 1 x.