Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Lubosss
Nový příspěvek
od Lubosss » 26 úno 2018 09:19
Asi 30 druhů různých šroubů a hřebíků. Co na ně používáte? Jaké skleničky? Nebo něco jiného? Sklo se mi zdá nepraktické že to může prasknout. Díky za tip
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 26 úno 2018 09:30
Pokud použijete skleničky tak určitě neprasknou.Můžete si vyrobit takový zásobník.Skleničky od dětských přesnídávek zbavíte víček.Ta víčka přišroubujete na kulatinu nebo hranatý špalek.Vsadíte do stojánku.Skleničky naplníte šroubky a matičkamí a našroubujete na ta víčka.Není od věci aby stojánek byl horizontální aby jste mohl pootočením do svislé polohy příslušnou skleničku vyšroubovat z víčka.Vyberete šroubek a skleničku zase našroubujete.Já osobně používám krabičky z tetra paků od mléka kdy si odstřihnutím vyrobím krabičku libovolné velikosti.Může být na výšku,podélná a pod.Fantazii se meze nekladou.Pokud chci zpevnit okraj tak asi centimetr přehnu a tavnou pistolkou přilepím.Vcelku se to osvědčilo.
-
-
Do čeho dáváte libeček?
Příspěvků 3
od Martin Král » 22 kvě 2016 20:26 »
Do jakých pokrmů v kuchyni se dá použít libeček? Mám libeček strašně rád akorát nevím do jakého jídla ho použít. Jsem kuchař začátečník.
- 3 Příspěvků
- 1270 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lucie Šilhánová
23 kvě 2016 07:50
-
-
Do čeho dáváte máslo?
Příspěvků 2
od Hron » 26 lis 2016 08:45 »
Když nechám máslo v původním obalu vydrží dlouho? Nebo je lepší ho do něčeho přendat? Po několika dnech je máslo vždy zažloutlé na povrchu. Proto mě napadlo jestli to není tím obalem do kterého se...
- 2 Příspěvků
- 847 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
27 lis 2016 10:21
-
-
Jakého člověka dosadit na místo mistra v dílně?
Příspěvků 3
od Houser Václav » 27 zář 2016 08:38 »
Měl by dělat zaměstnancům mistra nesmlouvavý přísný člověk který má autoritu nebo starší pán před důchodem který také v dílně dělal a ví jak to tam funguje a je to pohodář a s každým rád pokecá a je...
- 3 Příspěvků
- 795 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
28 zář 2016 19:12
-
-
Minimální vrstva betonu na podlahu v dílně
Příspěvků 4
od Kouba » 25 pro 2016 14:13 »
Jaká je minimální vrstva betonu na podlahu v dílně aby se po ní dalo chodit na beton nepopraskal? Jasně že chci použít co nejméně cementu. Dílna je třikrát sedm metrů. Zatím je na podlaze jemný štěrk.
- 4 Příspěvků
- 1676 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kouba
25 pro 2016 16:41
-
-
Co vyrobit v domácí dílně?
Příspěvků 3
od Erik30 » 31 led 2017 13:54 »
Pořídil jsem si dílnu a teď nevím co vyrobit. Mám tu i spoustu různých dřevěných desek, želez atd.. . Co teď vyrobit? Poradíte prosím?
- 3 Příspěvků
- 797 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Maten
31 led 2017 18:08