Vyrážka na zádech,

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Iva

Vyrážka na zádech,

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 10:38

Dobrý den,
přítel má na zádech vyrážku. Naskočí červené flíčka až fleky, nejdříve svědí. Maže to vším možným, vazelínou počínaje, pak tím, co dostane od kožní lékařky. Když to dojde, maže to zase dle svého ( Excipial U lupolotio, krémy od Vivantisu s konopím.. apod. ).
Prý mu lékařka řekla, že se nemá sprchovat každý den, ale podle mne, než jej 2 x denně namažu, měl by mít postiženou část zad očištěnou a pak teprve znovu namazat. Jenže toto nedělá, drží se toho, co mu řekla kožařka. Prosím o info, jak postupovat a kdo z nás dvou má pravdu ?
Děkuji. Iva

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 03 bře 2018 10:42

Pravdu má lékařka...
;)
Ač se ti to bude zdát podivné, my nevíme o jaký problém se jedná - a, bez urážky, nejsem si jist, zda to víš tz - i když se můžeš kouknout...
;)
Pokud se ti názor lékařky nepozdává, pošli přítele k jinému dermatologovi...
;)

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 11:18

Nevím, zda mi odpovídá odborník - kožař, ale když přebaluji mimčo, co má červený, zapařený zadeček, tak ho také nejdřív očistím, než ho znovu namažu a zavřu do plínky. Kožařka sama prý neví, co to je a tady se to nedozvím též, takže odpověď už nechci.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 11:21

Iva Nevím, zda mi odpovídá odborník - kožař, ale když přebaluji mimčo, co má červený, zapařený zadeček, tak ho také nejdřív očistím, než ho znovu namažu a zavřu do plínky. Kožařka sama prý neví, co to je a tady se to nedozvím též, takže odpověď už nechci.
Promiň, ale myslíš, že zdejší rádci jsou kožaři? Vezmi syna ke kvalifikovanému kožaři, všichni lékaři nejsou vševědoucí, a uvidíš, že dostaneš kvalifikovanou radu.

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 11:28

Syna brát nikam nemusím, ten problém nemá ! A on existuje nekvalifikovaný kožař ? Samozřejmě, že chodí ke kvalifikované kožařce. Zatím mu ale ani neudělala krevní test, ze kterého se dá poznat, zda také nemůže jít o závažnou nemoc, např. lupénku.
Děkuji za vaši pomoc, ale už mi neodpovídejte.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 11:40

Iva Syna brát nikam nemusím, ten problém nemá ! A on existuje nekvalifikovaný kožař ? Samozřejmě, že chodí ke kvalifikované kožařce. Zatím mu ale ani neudělala krevní test, ze kterého se dá poznat, zda také nemůže jít o závažnou nemoc, např. lupénku.
Děkuji za vaši pomoc, ale už mi neodpovídejte.
Jestli se chceš tady chovat jako polointeligentní blb, tak sem nelez! Tady rádi pomůžeme každému, pokud je to v našich silách.
Ta kožařka je asi tak kvalifikovaná, jako já, zemědělský inženýr, v IT. Tak si rozmysli, co vlastně chceš.

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 11:46

Protože jsem inteligentní, tak bych o nikom neřekla, že je polointeligentní blb, maximálně, že je hulvát !!!
Navíc, když hodnotí lékařku, kterou nezná a kterou jsem tady nehodnotila, tak se naučte číst, inteligente ! :-)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 12:06

Iva Protože jsem inteligentní, tak bych o nikom neřekla, že je polointeligentní blb, maximálně, že je hulvát !!!
Navíc, když hodnotí lékařku, kterou nezná a kterou jsem tady nehodnotila, tak se naučte číst, inteligente ! :-)
Ivo, především se naučte číst a vnímat význam vět vy. Neřekl jsem o vás, že jste polointeligentní blb, zda jste hulvát (významově to tak vyznívá) si musíte zhodnotit sama.
A ta lékařka se podle vašeho líčení nechová jako kvalifikovaná.
Takže jediné, co jste ohodnotila správně, je to, že jsem inteligent. Děkuji.

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 12:17

Podle mne jste narcista, který navíc nemá co na práci a zahlcuje tu diskuse svými " kvalifikovanými - tisícovými odpověďmi ". Běžte se radši projít na čerstvý vzduch, ať se vám pročistí mozkovna... :-t

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 12:22

Iva Podle mne jste narcista, který navíc nemá co na práci a zahlcuje tu diskuse svými " kvalifikovanými - tisícovými odpověďmi ". Běžte se radši projít na čerstvý vzduch, ať se vám pročistí mozkovna... :-t
To bude tím, že mě neznáte a vaše psychologie - odhad osobnosti - je na tak nízké úrovni, že na vašem místě bych tyhle odhady vůbec nezveřejňoval. Vám už bohužel ani ta procházka na čerstvém vzduchu nepomůže :lol: :lol: :lol:
Pokus mě nemusíte, tak nelezte do diskuzí, v kterých se vyskytuji. Jinak by se mohlo taky stát, že se rozčílíte, praskne vám cévka a budete za sebou tahat nohu :lol: :lol: :lol:

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 12:34

Nemýlila jsem se, že jste hulvát a na můj dotaz jste odpovídal vy, tak mi sem nelezte, já jsem se vás osobně na to neptala. A nemusím vás znát, stačí číst vaše odpovědi..... :-)( .
Asi vás doma neučili, jak se chovat, k ženám obzvlášť, jste nabuřelý, jednoduchý chlap. Vás mít doma, tak jsem už dáááávno v Bohnicích.
Takže toto je poslední odpověď na vaše odpovědi duševního chudáka. Já po té mozkové příhodě jsem a bez následků, ale vy se chováte jak pacient z ústavu pro choromyslné. Vy s sebou taháte hlavu jen proto, by vám nepršelo do krku...... /:/) !!!

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 12:39

Iva Nemýlila jsem se, že jste hulvát a na můj dotaz jste odpovídal vy, tak mi sem nelezte, já jsem se vás osobně na to neptala. A nemusím vás znát, stačí číst vaše odpovědi..... :-)( .
Asi vás doma neučili, jak se chovat, k ženám obzvlášť, jste nabuřelý, jednoduchý chlap. Vás mít doma, tak jsem už dáááávno v Bohnicích.
Takže toto je poslední odpověď na vaše odpovědi duševního chudáka. Já po té mozkové příhodě jsem a bez následků, ale vy se chováte jak pacient z ústavu pro choromyslné. Vy s sebou taháte hlavu jen proto, by vám nepršelo do krku...... /:/) !!!
Jsi hloupá ženská. Jinak by ses nenechala tak snadno rozhodit a dávno bys pochopila, že si z tebe dělám srandu. A ta sranda je díky tobě na čím dál tím vyšší úrovni :lol: :lol: :lol:
Promiň, že ti tykám. Tak nějak to samo vyplynulo z toho, jaký na tebe mám názor. Už v 11:18 jsi tvrdila, že odpověď už nechceš. Takže se hróóózně moc divím, že pořád ještě reaguješ ;)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 12:44

A předpokládám, že tvoje reakce bude, že jsem egoista a ženy jsou pro mě nižší tvorové. Takže tě raději hned vyvedu z omylu a řeknu ti, že doma mám perfektní ženu, naprosto rovnoprávnou, které ty nesaháš ani po kotníky :lol: :lol: :lol:

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 12:48

Když si to myslíš, já ti to neberu - oni narcističtí lidé takoví holt jsou.... :-n . A dělat si z někoho legraci, to je vidět inteligence houpacího koně !!! :-pa

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 12:59

Iva Když si to myslíš, já ti to neberu - oni narcističtí lidé takoví holt jsou.... :-n . A dělat si z někoho legraci, to je vidět inteligence houpacího koně !!! :-pa
Je zřejmé, že ti úplně uniká obsah pojmu "narcista". A dělat si z někoho inteligentní srandu umí jen inteligentní lidé, takže s tou inteligencí houpacího koně jsi trochu mimo. Já se alespoň nesnížím k tomu, abych se vyjadřoval o tvé inteligenci ..........

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 15:44

Narcismus nebo také narcisismus charakterizuje v běžné řeči člověka s přehnaným obdivem sám k sobě, s arogantním vystupováním a nedostatkem pochopení pro druhé, které chápe jen jako nástroje pro vlastní cíle. Jedná se o vážnou poruchu osobnosti.
Narcismus – Wikipedie
https://cs.wikipedia.org/wiki/Narcismus

Chlapy mám ráda, ale inteligentní, ne s nekritickým obdivem k sám sobě, chlapy, kteří jsou chlapy, ne se sprostými, hulvátskými a arogantními způsoby chování a jak by řekla moje babička, s takovým volem hovna tlouct je škoda ( těch hoven, inteligente )...a na hrubý pytel hrubá záplata se hodí -:-/ -:-/ -:-/ !

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 03 bře 2018 15:52

Už jste vyzkoušeli kde co.Zkuste postiženou pokožku potírat dvakrát denně Pitralonem.Možná budete překvapeni.Pokud to ale nepomůže tak to určitě neublíží.Na odličovací tamponek nakapat Pitralon a potírat.

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 16:00

Děkuji za informaci, sice Pitralon nemáme, ale vyzkoušíme, až ho koupíme.... :-)(

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 16:31

Iva Narcismus nebo také narcisismus charakterizuje v běžné řeči člověka s přehnaným obdivem sám k sobě, s arogantním vystupováním a nedostatkem pochopení pro druhé, které chápe jen jako nástroje pro vlastní cíle. Jedná se o vážnou poruchu osobnosti.
Narcismus – Wikipedie
https://cs.wikipedia.org/wiki/Narcismus

Chlapy mám ráda, ale inteligentní, ne s nekritickým obdivem k sám sobě, chlapy, kteří jsou chlapy, ne se sprostými, hulvátskými a arogantními způsoby chování a jak by řekla moje babička, s takovým volem hovna tlouct je škoda ( těch hoven, inteligente )...a na hrubý pytel hrubá záplata se hodí -:-/ -:-/ -:-/ !
Nic o mně nevíš a blábolíš tady nesmysly. Takže No comment.

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 16:45

Nápodobně, také mne neznáte...a navíc, ani bych vás poznat nechtěla ! :-n

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 16:47

A netykejte mi, já jsem s vámi krávy nepásla ...

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 16:57

Iva A netykejte mi, já jsem s vámi krávy nepásla ...
Já vím, pásla jsi je s někým jiným, viď :lol: :lol: :lol:
A že bys mě poznat nechtěla? Tvoje mínus, já poznávám rád nové lidi.

Iva

Nový příspěvek od Iva » 03 bře 2018 16:58

Poznávat lidi ano, ne hulváty...... sbohem nádhero !!! :lol:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 03 bře 2018 17:00

Iva Poznávat lidi ano, ne hulváty...... sbohem nádhero !!! :lol:
Jak víš, že jsem hulvát, když o mně nic nevíš :-:u :-:u :-:u
Zkus jiný přístup a jiný tón, tohle ti nesluší ;)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Masáž při bolavých zádech
       od Vadim » 10 říj 2016 10:37 »
    8 Příspěvků
    2715 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Betarka928
    21 dub 2021 11:20
  •    Boule na zádech velikosti vajíčka?
       od TOM » 30 srp 2017 16:55 »
    5 Příspěvků