Dodržujete pravidlo pravé ruky v marketech?
Dodržujete pravidlo pravé ruky v marketech?
Cítíte se jako řidič při jízdě s nákupním vozíkem po OC?
Představ si situaci, že jedeš po silnici s předností pravé ruky, z levé strany ti stojí blondýna a ty, jako galantní řidič ji dáš přednost a bum. Zezadu do tebe najede řidič, který je přesvědčen, že pojedeš dál, když máš přednost. Jak by to posuzovali policajti?mowla To, že si přednost nevynucuju - má vytvářet zmatek???
Nerozumím...Mudr.Lant Představ si situaci, že jedeš po silnici s předností pravé ruky, z levé strany ti stojí blondýna a ty, jako galantní řidič ji dáš přednost a bum. Zezadu do tebe najede řidič, který je přesvědčen, že pojedeš dál, když máš přednost. Jak by to posuzovali policajti?
Psal jsem, že si nevynucuju přednost silou - i když přednost podle pravidel mám...
Nepíšu, že jsem *****, který při pohledu na prsatou bloncku ztratí pud sebezáchovy...
To už mne přešlo...
Po několika zkušenostech a tak před 30 lety...
Co je na tom k neporozumění?mowla Nerozumím...
Představ si situaci, že jedeš po silnici s předností pravé ruky, z levé strany ti stojí blondýna a ty, jako galantní řidič ji dáš přednost a bum. Zezadu do tebe najede řidič, který je přesvědčen, že pojedeš dál, když máš přednost. Jak by to posuzovali policajti?
Tohle by policajti posuzovali ze dvou hledisek...Mudr.Lant Co je na tom k neporozumění?
Představ si situaci, že jedeš po silnici s předností pravé ruky, z levé strany ti stojí blondýna a ty, jako galantní řidič ji dáš přednost a bum. Zezadu do tebe najede řidič, který je přesvědčen, že pojedeš dál, když máš přednost. Jak by to posuzovali policajti?
1. proč já jsem brzdil - v zásadě bezdůvodně
2. proč to ten za mnou neubrzdil (nedodržel bezpečnou vzdálenost)
Pokud by ten za mnou neudělal velkou prasárnu, asi by to byla vina na obou stranách.
Pokud by se mi lepil na zadek - byla by to jeho vina.
Pokud bych já zabrzdil skutečně razantně (myslíš, že su bl*ec?? ), byla by to moje vina.
On ten za mnou sice může "být přesvědčen", co udělám, ale stejně by si měl nechat dost manévrovacího prostoru pro případ, že to neodhadl...
mowla Tohle by policajti posuzovali ze dvou hledisek...
1. proč já jsem brzdil - v zásadě bezdůvodně
2. proč to ten za mnou neubrzdil (nedodržel bezpečnou vzdálenost)
Pokud by ten za mnou neudělal velkou prasárnu, asi by to byla vina na obou stranách.
Pokud by se mi lepil na zadek - byla by to jeho vina.
Pokud bych já zabrzdil skutečně razantně (myslíš, že su bl*ec?? ), byla by to moje vina.
On ten za mnou sice může "být přesvědčen", co udělám, ale stejně by si měl nechat dost manévrovacího prostoru pro případ, že to neodhadl...
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek