Bude slanina červená?
Bude slanina červená?
Najde se inteligent, nebo ten, kdo odpoví na otázku v odkaze? https://www.24poradna.eu/bude-slanina-c ... 16449.html
Ferdo nedělej ze sebe pitomce většího než seš.Ve tvé úvodní otázce píšeš že chceš napíchat syrový špek bla bla bla a zda bude slanina červená.Tak že pokud budeš napichovat syrový špek tak ten nezčervená.Pokud budeš napichovatFerda No konecně kvalitni odpověd. Děkuji Ann.
bůček tak budoucí slanina její svalová část bude růžovo červená.Tak že když o tom víš prdlajz a ptáš se tak neurážej Satama .Kašpare!
Já toho kašpara satama neurážím. Ptal jsem se ho proč slanina nezčervená, když napsal že NE! Odpovědi jsem se od šaška nedočkal, jen pitomých keců. Ano, vím o tom prdlajs a je logické, že se zeptám, obducmane.dabač Ferdo nedělej ze sebe pitomce většího než seš.Ve tvé úvodní otázce píšeš že chceš napíchat syrový špek bla bla bla a zda bude slanina červená.Tak že pokud budeš napichovat syrový špek tak ten nezčervená.Pokud budeš napichovat
bůček tak budoucí slanina její svalová část bude růžovo červená.Tak že když o tom víš prdlajz a ptáš se tak neurážej Satama .Kašpare!
Petře, děkuji za podporu a tím kašparem, provokatérem a debilem Ferdou se nemíním dále zabývat. Je to jen ztráta času s idiotem.dabač Ferdo nedělej ze sebe pitomce většího než seš.Ve tvé úvodní otázce píšeš že chceš napíchat syrový špek bla bla bla a zda bude slanina červená.Tak že pokud budeš napichovat syrový špek tak ten nezčervená.Pokud budeš napichovat
Mě může urazit jenom inteligent. A do toho ty (d.e.b.i.l.e) máš úplně strašně dalekoFerda A víš proč nebude? Ptal jsem se u chyrých rádců na jiném fóru a tam mi bylo sděleno, že by se v tuku ucpávala jehla a že se slanina nedává do roztoku s pragandou, ale pouze do kuchyňské soli. Takže jsi blbej jako ta štoudev,
Ferda A víš proč nebude? Ptal jsem se u chyrých rádců na jiném fóru a tam mi bylo sděleno, že by se v tuku ucpávala jehla a že se slanina nedává do roztoku s pragandou, ale pouze do kuchyňské soli. Takže jsi blbej jako ta štoudev,
Asi takto...
1. Je dobre položit správne otázku - což se ti nepovedlo
2. Není dobre si příliš vyskakovat - zejména, pokud nevis, s kym komunikuje s
3. K tomu, na co ses ptal
a) tukova tkáň v žádném případě nezruzovi
b) svalova tkáň působením dusitanů zruzovi rychleji, než působením chloridu
A k onem chytrym rádcum na jiném fóru - tukova tkáň ti injekční jehlu neucpe, je na to konstruována - nebo se domnivas, že by jinak bylo lze pichat injekce?? - resp. - domnívás se, že člověk nemá podkožní tuk???
S kým jsem mluvil? S debilem, který ví hovno. Jo, a na prdeli toho tuku má na tři palce.mowla
Asi takto...
1. Je dobre položit správne otázku - což se ti nepovedlo
2. Není dobre si příliš vyskakovat - zejména, pokud nevis, s kym komunikuje s
3. K tomu, na co ses ptal
a) tukova tkáň v žádném případě nezruzovi
b) svalova tkáň působením dusitanů zruzovi rychleji, než působením chloridu
A k onem chytrym rádcum na jiném fóru - tukova tkáň ti injekční jehlu neucpe, je na to konstruována - nebo se domnivas, že by jinak bylo lze pichat injekce?? - resp. - domnívás se, že člověk nemá podkožní tuk???
Viděl jsi ty chytrolíne jehlu na aplikaci láku? Běžte všlchni co tu jste do prdele.
Ferda S kým jsem mluvil? S debilem, který ví hovno. Jo, a na prdeli toho tuku má na tři palce.
Viděl jsi ty chytrolíne jehlu na aplikaci láku? Běžte všlchni co tu jste do prdele.
ANo, jistě. ..
Ta na tekutiny má jeden či více bočních výstupu. ..
Viděl jsi někdy debila? - kukni do zrcadla...
Tímto komunikaci s tebou končím. ..
I o tobě jsem si už udělal obrázek. Moje otázka byla položena tak, že by ji pochopil i normálni člověk, jako ji pochopili 4 lidi na jiném fóru. Jejich odpověď byla jasná a srozumitelná i pro neznalého jako jsem já. Bylo mi vysvětleno to, co jsem psal tady. Jehla, která je na to určená se v tuku.buď ucpe, popřípadě v místě vpichu se lák vrací bez užitku zpátky. A tady zjišťuju, že když někdo neví, tak přestane uražen komunikovat.
Pošli odkaz na to fórum kde se to řešilo. Nevěřím tomu. A teď se ukaž :-)Ferda I o tobě jsem si už udělal obrázek. Moje otázka byla položena tak, že by ji pochopil i normálni člověk, jako ji pochopili 4 lidi na jiném fóru. Jejich odpověď byla jasná a srozumitelná i pro neznalého jako jsem já. Bylo mi vysvětleno to, co jsem psal tady. Jehla, která je na to určená se v tuku.buď ucpe, popřípadě v místě vpichu se lák vrací bez užitku zpátky. A tady zjišťuju, že když někdo neví, tak přestane uražen komunikovat.
Přesvědčen můžeš být stokrát, paranoiku a schizofreniku. Ale ten odkaz bych taky docela rád viděl.Ferda Co ty se do toho najednou sereš? Včera si měla možnost a vůbec, jsem přesvědčen, že se za tímto nickem skrývá jeden ze zúčastněných. Kdybys jednal férově, dal bych ti odkaz.
A pokud chceš pokračovat v tomto stylu, tak se ty i.d.i.o.t.e seber a vymázni z tohoto fóra, nikdo tady o takové k.r.e.t.é.n.y jako jsi ty, nestojí.