Bude slanina červená?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 05 dub 2018 13:25

Ano bude. Praganda obsahuje dusitanovou směs a právě dusitany způsobují zčervenání masných výrobků.

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 05 dub 2018 13:32

No konecně kvalitni odpověd. Děkuji Ann. ;) :-y :-pa

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 05 dub 2018 15:57

Ferda No konecně kvalitni odpověd. Děkuji Ann. ;) :-y :-pa
Ferdo nedělej ze sebe pitomce většího než seš.Ve tvé úvodní otázce píšeš že chceš napíchat syrový špek bla bla bla a zda bude slanina červená.Tak že pokud budeš napichovat syrový špek tak ten nezčervená.Pokud budeš napichovat
bůček tak budoucí slanina její svalová část bude růžovo červená.Tak že když o tom víš prdlajz a ptáš se tak neurážej Satama .Kašpare!

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 05 dub 2018 16:26

dabač Ferdo nedělej ze sebe pitomce většího než seš.Ve tvé úvodní otázce píšeš že chceš napíchat syrový špek bla bla bla a zda bude slanina červená.Tak že pokud budeš napichovat syrový špek tak ten nezčervená.Pokud budeš napichovat
bůček tak budoucí slanina její svalová část bude růžovo červená.Tak že když o tom víš prdlajz a ptáš se tak neurážej Satama .Kašpare!
Já toho kašpara satama neurážím. Ptal jsem se ho proč slanina nezčervená, když napsal že NE! Odpovědi jsem se od šaška nedočkal, jen pitomých keců. Ano, vím o tom prdlajs a je logické, že se zeptám, obducmane.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 05 dub 2018 16:45

dabač Ferdo nedělej ze sebe pitomce většího než seš.Ve tvé úvodní otázce píšeš že chceš napíchat syrový špek bla bla bla a zda bude slanina červená.Tak že pokud budeš napichovat syrový špek tak ten nezčervená.Pokud budeš napichovat
Petře, děkuji za podporu a tím kašparem, provokatérem a debilem Ferdou se nemíním dále zabývat. Je to jen ztráta času s idiotem.

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 05 dub 2018 17:03

satam Petře, děkuji za podporu a tím kašparem, provokatérem a debilem Ferdou se nemíním dále zabývat. Je to jen ztráta času s idiotem.
Věděl si takové hovno o napíchávání jako já, a tady machruješ dabačem, nádhero. -:u I-:(

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 05 dub 2018 17:06

Ferda Věděl si takové hovno o napíchávání jako já, a tady machruješ dabačem, nádhero. -:u I-:(
No comment, s debilama se nezahazuji :lol: :lol: :lol:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 05 dub 2018 17:12

i kdyby ses na hlavu postavil, tak ta slanina červená nebude :lol: :lol: :lol:

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 05 dub 2018 19:00

satam i kdyby ses na hlavu postavil, tak ta slanina červená nebude :lol: :lol: :lol:
A víš proč nebude? Ptal jsem se u chyrých rádců na jiném fóru a tam mi bylo sděleno, že by se v tuku ucpávala jehla a že se slanina nedává do roztoku s pragandou, ale pouze do kuchyňské soli. Takže jsi blbej jako ta štoudev, -:-/

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 05 dub 2018 19:04

Ferda A víš proč nebude? Ptal jsem se u chyrých rádců na jiném fóru a tam mi bylo sděleno, že by se v tuku ucpávala jehla a že se slanina nedává do roztoku s pragandou, ale pouze do kuchyňské soli. Takže jsi blbej jako ta štoudev, -:-/
Mě může urazit jenom inteligent. A do toho ty (d.e.b.i.l.e) máš úplně strašně daleko :lol: :lol: :lol:

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 05 dub 2018 21:57

Ferda A víš proč nebude? Ptal jsem se u chyrých rádců na jiném fóru a tam mi bylo sděleno, že by se v tuku ucpávala jehla a že se slanina nedává do roztoku s pragandou, ale pouze do kuchyňské soli. Takže jsi blbej jako ta štoudev, -:-/
:lol:
Asi takto...
1. Je dobre položit správne otázku - což se ti nepovedlo
2. Není dobre si příliš vyskakovat - zejména, pokud nevis, s kym komunikuje s
3. K tomu, na co ses ptal
a) tukova tkáň v žádném případě nezruzovi
b) svalova tkáň působením dusitanů zruzovi rychleji, než působením chloridu
A k onem chytrym rádcum na jiném fóru - tukova tkáň ti injekční jehlu neucpe, je na to konstruována - nebo se domnivas, že by jinak bylo lze pichat injekce?? - resp. - domnívás se, že člověk nemá podkožní tuk??? :lol:

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 05 dub 2018 22:37

mowla :lol:
Asi takto...
1. Je dobre položit správne otázku - což se ti nepovedlo
2. Není dobre si příliš vyskakovat - zejména, pokud nevis, s kym komunikuje s
3. K tomu, na co ses ptal
a) tukova tkáň v žádném případě nezruzovi
b) svalova tkáň působením dusitanů zruzovi rychleji, než působením chloridu
A k onem chytrym rádcum na jiném fóru - tukova tkáň ti injekční jehlu neucpe, je na to konstruována - nebo se domnivas, že by jinak bylo lze pichat injekce?? - resp. - domnívás se, že člověk nemá podkožní tuk??? :lol:
S kým jsem mluvil? S debilem, který ví hovno. Jo, a na prdeli toho tuku má na tři palce.
Viděl jsi ty chytrolíne jehlu na aplikaci láku? Běžte všlchni co tu jste do prdele. :-/n

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 06 dub 2018 00:20

Ferda S kým jsem mluvil? S debilem, který ví hovno. Jo, a na prdeli toho tuku má na tři palce.
Viděl jsi ty chytrolíne jehlu na aplikaci láku? Běžte všlchni co tu jste do prdele. :-/n
ANo, jistě. ..
Ta na tekutiny má jeden či více bočních výstupu. ..
:lol: :lol: :lol:
Viděl jsi někdy debila? - kukni do zrcadla...
Tímto komunikaci s tebou končím. ..

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 06 dub 2018 07:48

I o tobě jsem si už udělal obrázek. Moje otázka byla položena tak, že by ji pochopil i normálni člověk, jako ji pochopili 4 lidi na jiném fóru. Jejich odpověď byla jasná a srozumitelná i pro neznalého jako jsem já. Bylo mi vysvětleno to, co jsem psal tady. Jehla, která je na to určená se v tuku.buď ucpe, popřípadě v místě vpichu se lák vrací bez užitku zpátky. A tady zjišťuju, že když někdo neví, tak přestane uražen komunikovat.

Iliana

Nový příspěvek od Iliana » 06 dub 2018 08:56

Ferda I o tobě jsem si už udělal obrázek. Moje otázka byla položena tak, že by ji pochopil i normálni člověk, jako ji pochopili 4 lidi na jiném fóru. Jejich odpověď byla jasná a srozumitelná i pro neznalého jako jsem já. Bylo mi vysvětleno to, co jsem psal tady. Jehla, která je na to určená se v tuku.buď ucpe, popřípadě v místě vpichu se lák vrací bez užitku zpátky. A tady zjišťuju, že když někdo neví, tak přestane uražen komunikovat.
Pošli odkaz na to fórum kde se to řešilo. Nevěřím tomu. A teď se ukaž :-)

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 06 dub 2018 09:13

Iliana Pošli odkaz na to fórum kde se to řešilo. Nevěřím tomu. A teď se ukaž :-)
Co ty se do toho najednou sereš? Včera si měla možnost a vůbec, jsem přesvědčen, že se za tímto nickem skrývá jeden ze zúčastněných. Kdybys jednal férově, dal bych ti odkaz.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 06 dub 2018 09:46

Ferda Co ty se do toho najednou sereš? Včera si měla možnost a vůbec, jsem přesvědčen, že se za tímto nickem skrývá jeden ze zúčastněných. Kdybys jednal férově, dal bych ti odkaz.
Přesvědčen můžeš být stokrát, paranoiku a schizofreniku. Ale ten odkaz bych taky docela rád viděl.
A pokud chceš pokračovat v tomto stylu, tak se ty i.d.i.o.t.e seber a vymázni z tohoto fóra, nikdo tady o takové k.r.e.t.é.n.y jako jsi ty, nestojí.

Iliana

Nový příspěvek od Iliana » 06 dub 2018 10:23

Ferda Co ty se do toho najednou sereš? Včera si měla možnost a vůbec, jsem přesvědčen, že se za tímto nickem skrývá jeden ze zúčastněných. Kdybys jednal férově, dal bych ti odkaz.
Protože si to na žádné fórum nedával. Tak proč tu kecáš?

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 08 dub 2018 09:41

Ann Ano bude. Praganda obsahuje dusitanovou směs a právě dusitany způsobují zčervenání masných výrobků.
Ferdo, omlouvám se, červená nebude. :oops:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Bude slanina červená?
       od Ferda » 05 dub 2018 10:01 »
    11 Příspěvků
    1221 Zobrazení
    Poslední příspěvek od satam
    05 dub 2018 12:18
  •    Špek a slanina rozdíl?
       od Vítková Anna » 13 lis 2016 09:44 »