Nezvaná návštěva

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Milena

Nezvaná návštěva

Nový příspěvek od Milena » 05 dub 2018 18:10

Syn se rozvádí , v pondělí 9.4. podává žádost. Mají rodinný domek ne sice ve SJM , ale pořízený za manželství. Syn nabídl ještě manželce byt - odmítla,pozemek a peníze - odmítla . Rozhodl se ,že dům co mají prodají a rozdělí se poctivě napůl, ona nejdřív souhlasila,teď už nesouhlasí , rada od maminky. Manželka si k nim do uvedeného domu pozvala rodiče. Ty jsou u nich už čtrnáct dní, navádějí děti proti tátovi,chovají se v domě jako by jim patřil a po dotazu jak dlouho to chtějí ještě dělat , tak prý než se "TO" vyřeší, protože chrání svoji dceru. Ještě na vánoce tady byli na návštěvě samý úsměv a teď chtějí dceru chránit,těžko říct před čím .Syn tam chodí vlastně jen spát ,nikdo s ním nekomunikuje kromě dětí a samozřejmě všechno platí on. Energie , splátky na dům ,benzín do auta jídlo tedy už ne. Zajímalo by mě jaká je možnost tyto nezvané hosty vyhodit. Když je vyhodí rukama,pozvou policajty a bude zle. Někde se dozvěděl,že vlastně nemůže vůbec nic ,jen je požádat aby odjeli domů. Když se nehnou,tak má smůlu. Ten člověk barák postavil,vychovali děti 15 a12 let , teď se tedy chtějí rozvést a ten člověk nemůže vůbec nic . Chodí do práce ,potřebuje se najíst,vykoupat atd..... běžný život a tam nezvaní hosté.Přijde mi,že ho chtějí vyprovokovat ,aby se opil nebo naštval a ""napadl"" je , tedy kdyby je chtěl fyzicky vyhodit,tak by řekli že je napadl. Copak u nás není možné se proti tomu nějak bránit ? Copak jde podle našich zákonů člověka psychicky odbourat bez možnosti bránit se ? Upozorňuji,že v životě manželku neuhodil ani náznakem.Dětem by dal a udělal první poslední,tam problém není.Rodičům jeho manželky jde jen barák.Děkuji

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 05 dub 2018 18:14

A jaký je pro vás problém se tam nastěhovat taky a pořádně jim to znepříjemnit?
A dále: Čí je ten dům? Na koho je psaný v katastru? Za jaké prostředky byl pořízený? To vše je podstatné při dělení majetku po rozvodu. S čím "bývalka" souhlasí nebo nesouhlasí, není podstatné.

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 05 dub 2018 19:24

satam A jaký je pro vás problém se tam nastěhovat taky a pořádně jim to znepříjemnit?
A dále: Čí je ten dům? Na koho je psaný v katastru? Za jaké prostředky byl pořízený? To vše je podstatné při dělení majetku po rozvodu. S čím "bývalka" souhlasí nebo nesouhlasí, není podstatné.
To znáš z praxe, co? I.n.t.e.l.i.g.e.t.e. /:/)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 05 dub 2018 19:29

Ferda To znáš z praxe, co? I.n.t.e.l.i.g.e.t.e. /:/)
Velmi mě těší, že tě dokážu takhle rozházet :lol: :lol: :lol:
Ty musíš být hrozně nešťastný člověk :-pa

Ferda

Nový příspěvek od Ferda » 05 dub 2018 19:35

satam Velmi mě těší, že tě dokážu takhle rozházet :lol: :lol: :lol:
Ty musíš být hrozně nešťastný člověk :-pa
Na mně nemáš žabaři. Radit to neumí, k odpovědi potřebuje fotodokumentaci nebo zastání chytřejšího dabače. Jsi prostě ubožál, ale nezofej, takových blbů lítá po světě více. a:-)

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 05 dub 2018 22:03

Ať syn kontaktuje právníka - takto položeny dotaz nelze bez znalosti mnoha dalších informací rozumne zodpovědět. ..

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 06 dub 2018 09:47

Ferda Na mně nemáš žabaři. Radit to neumí, k odpovědi potřebuje fotodokumentaci nebo zastání chytřejšího dabače. Jsi prostě ubožál, ale nezofej, takových blbů lítá po světě více. a:-)
Vzácná sebekritika, kriplíku /:/)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Bolest na hrudi a návštěva lékaře
       od Niklová Petra » 01 bře 2016 09:10 »
    4 Příspěvků
    1841 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Niklová Petra
    01 bře 2016 09:21
  •    Návštěva lékaře po zásahu proudem?
       od Sedlák Radek » 01 dub 2017 09:10 »
    4 Příspěvků
    1457 Zobrazení
    Poslední příspěvek od satam
    01 dub 2017 09:51
  •    Jak dlouho trvá návštěva kadeřníka?
       od Matěj » 11 říj 2017 11:55 »
    3 Příspěvků
    1083 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ája
    11 říj 2017 11:59
  •    Pomůže návštěva Zdeňka Pohlreicha restauraci?
       od Bára22 » 27 dub 2018 09:15 »
    1 Příspěvků
    584 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mowla
    27 dub 2018 14:54
  •    Kolik času zabere návštěva pražské ZOO?
       od Eduard55 » 22 zář 2018 14:20 »
    1 Příspěvků
    970 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Airy
    22 zář 2018 15:37