Rozumí v čínské restauraci česky?
Těžko říct. ..
Nejhorší nedomluva nastává mezi lidmi, kteří se neumí vyjádřit. ..
Myslíš restauraci v Číně, restauraci s čínskou kuchyni někde na světe anebo restauraci v Česku podávající cinska jídla uvařena podle českých představ o nich???
Pokud máš pocit, že ti něco naznacuju, je to pocit správny - moc mluvis - a vůbec nevis o čem, jinak řečeno - plkas...
A pokud takový pocit nemáš, je to s tebou ještě horší. ..
Sousední okres považuješ za cizinu a "harom" považuješ za dotaz na aktuální situaci v tvých kalhotkách. ..
Nejhorší nedomluva nastává mezi lidmi, kteří se neumí vyjádřit. ..
Myslíš restauraci v Číně, restauraci s čínskou kuchyni někde na světe anebo restauraci v Česku podávající cinska jídla uvařena podle českých představ o nich???
Pokud máš pocit, že ti něco naznacuju, je to pocit správny - moc mluvis - a vůbec nevis o čem, jinak řečeno - plkas...
A pokud takový pocit nemáš, je to s tebou ještě horší. ..
Sousední okres považuješ za cizinu a "harom" považuješ za dotaz na aktuální situaci v tvých kalhotkách. ..
mowla Těžko říct. ..
Mowlo, já tě nechápu, nebo nemůžu pochopit. Ty si myslíš, že když se někdo zeptá zda rozumí...., tak se ptá na čínskou restauraci v Kuala Lumpur nebo Honolulu? Žijeme v Česku a tak se určitě ptala na restauraci u nás!
No vidíš...Mudr.Lant Mowlo, já tě nechápu, nebo nemůžu pochopit. Ty si myslíš, že když se někdo zeptá zda rozumí...., tak se ptá na čínskou restauraci v Kuala Lumpur nebo Honolulu? Žijeme v Česku a tak se určitě ptala na restauraci u nás!
Já byl před týdnem v Irsku, teď o víkendu budu v Německu - já zase nerozumím tomu, jak může někdo ´natvrdo´ předpokládat, že každý čech žije v Česku...