Na jakou světovou stranu umístit na dům sluneční hodiny?
Ano, považuji ji za daleko serióznější, než 80% dalších otázek tady na poradně. Jsou lidé, kteří skutečně nemusí mít o této otázce přehled. A že má nick Ing? Já si klidně dám nick Doc. Dr. Mgr. Bc. CSc. Dr HC a bůhvícoještě a přitom budu blbej metař.mowla Sorry, ale ty tu otázku považuješ za seriozní? ??
Ty si fakt myslíš, že 99% lidí má jasno v tom, kam malovat sluneční hodiny
Ano, fakt si myslím, že 99,9 % lidi ví, že slunce svíti od východu přes jih k západu - a tam, odkud jeho světlo nepřichází, nemohou sluneční hodiny nic zobrazit...satam Ano, považuji ji za daleko serióznější, než 80% dalších otázek tady na poradně. Jsou lidé, kteří skutečně nemusí mít o této otázce přehled. A že má nick Ing? Já si klidně dám nick Doc. Dr. Mgr. Bc. CSc. Dr HC a bůhvícoještě a přitom budu blbej metař.
Ty si fakt myslíš, že 99% lidí má jasno v tom, kam malovat sluneční hodiny
Nebo se ti zdá, že vzdělanost a inteligenci lidi precenuju???
S tím nemám problém...satam To je blbost. Promiň, ale v téhle diskuzi končím.
Tedy s tím, že už nebudeš v této diskusi komunikovat...
___
Cca 80 % holek (tedy 'tvých' "40 - 50 % lidí") neumí určit - 'v momentě' - JIH. Ale hlavně proto, že je to nezajímá, nepotřebují to, mají někoho, kdo to umí...
Neumí to ani mnozí kluci...
Tedy bych tebou uváděné procento ještě tak o 10 - 15 % zvednul*)...
To, že já - obvykle, umím i v podzemí (speleo; tam GPS nefungují ) zhruba určit světové strany a ušlou vzdálenost a směry chůze není podstatné (a taky to, kromě 'bloudění v jeskyních', dneska téměř k ničemu není).
Kuriozita...
___
*) To ale neznamená, že dotyčný je nevzdělaný h*up ...
;-P