Budu jezdit hlavně horách, jedeme do Krkonoš.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Jaké si mám koupit kolo?
Abych byl vstřícnější...Tučňák Budu jezdit hlavně horách, jedeme do Krkonoš.
Zkus tohle- http://www.cannondalebikes.cz/jizdni-ko ... l-carbon-1 ,
Aspoň trochu slušný cyklista na něm v pohodě vyjede z Růžové hory na vrchol Sněžky - a stejnou trasou zpět to kolo trochudrsňákovi umožní DownHill... A pak, z Růžovky, stále pod lanovkou, až na tu asfaltku do Pece, kde lehce dobrzdí - aby do knajpy nepřijel příliš rozcuchán...
'Cyklista', který se ptá jako ty, se na tomhle 'do kopce' už na trochu měkčím nebo kamenitém terénu nebude schopen rozjet - a při pokusu o zastavení rozbije vlastní obličej, ruce a nohy. V horším případě i kolo...
_______
Netuším, jak tě napadlo, že my všichni tady známe tvé touhy, schopnosti a zkušenosti...!
Pane Dabač, děkuji, podívám se po krosu. Jsem začátečník, jinak bych se tady neptal. Kolo za 200tis. jak mi radí pan Mowla, tak to bych opravdu nechtěl.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.dabač To že jedeš do Krkonoš ještě nic neznamená.a určitě nebudeš jezdit terén.I když na sjezdovkách se dá jezdit.A protože se ptáš jaké kolo a hned Krkonoše tak si kup kolo kros.Je to kolo které snese i mírný terén.Sice frčí horská kola ale to záleží co budeš jezdit pokud vůbec.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 903 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
31 kvě 2016 17:10
-
- 14 Příspěvků
- 2318 Zobrazení