Proč pes běhá stále dokola?
Proč pes běhá stále dokola?
Je to už druhý den, co náš pes běhá stále dokola chalupy. Běhá tak dlouho až padne vyčerpáním. Ani se nenapije, vodu mu musím donést až k tlamě. Na noc jsem ho vzala dovnitř, spal neklidně a dnes už od rána zase stále běhá.
Ty's diagnostikoval mrtvici...Mudr.Lant Jseš si jistý s diagnózou? Já bych zabil prase, kdyby sedlo na zadní, to vím, že už mu není pomoci, ale že pes lítá...
Já nejsem psolékař - ale lítá-li zvíře bez napití a žrádla až do padnutí...? Dva dny??
___
Osobně bych jej tak po dvou hodinách nezvladatelného a nedefinovatelného chování odvezl (dobře zabaleného v dekách - aby mi neublížil!!) k veterináři...
Ten by mi poradil...
___
Tady se nějaká trubka domáhá rady na obecném fóru - a ty chceš, abych byl vstřícný??
No - asi jo, polepším se - nejdřív bych utratil tu majitelku, která nechá jí chované zvíře se trápit...
___
Je to lepší???
Jaký je rozdíl mezi asi a zcela jistě?mowla Ty's diagnostikoval mrtvici...
Já nejsem psolékař - ale lítá-li zvíře bez napití a žrádla až do padnutí...? Dva dny??
___
Osobně bych jej tak po dvou hodinách nezvladatelného a nedefinovatelného chování odvezl (dobře zabaleného v dekách - aby mi neublížil!!) k veterináři...
Ten by mi poradil...
___
Tady se nějaká trubka domáhá rady na obecném fóru - a ty chceš, abych byl vstřícný??
No - asi jo, polepším se - nejdřív bych utratil tu majitelku, která nechá jí chované zvíře se trápit...
___
Je to lepší???
Jsem jen rád, že jsi nenavrhl mamince, která měla problémy s umístěním dítěte...zabít!
Kdo něco neví a zeptá se, je u vás trubka? K čemu potom poradna je? Psala jsem hned první den do veterinární poradny, ale tam mi nikdo neodpověděl. Tak jsem doufala, že u vás se odpovědi dočkám.mowla Tady se nějaká trubka domáhá rady na obecném fóru - a ty chceš, abych byl vstřícný??
___
Je to lepší???
Na dotaz zda je to lepší - ano je. Vet mu dal injekci na uklidnění a nějaké léky. Byla to slabá mrtvička.
Pes je teprve dvouletý a s PP, stál mě 20.000,- Podle vás mám sama zabít každého psa, když onemocní?
Za vaši radu neděkuji. Helebrantová
"trubka" - ne proto, že něco nevis - proto, že necháš zvíře 2 dny se trápitHelebrantová Kdo něco neví a zeptá se, je u vás trubka? K čemu potom poradna je? Psala jsem hned první den do veterinární poradny, ale tam mi nikdo neodpověděl. Tak jsem doufala, že u vás se odpovědi dočkám.
Na dotaz zda je to lepší - ano je. Vet mu dal injekci na uklidnění a nějaké léky. Byla to slabá mrtvička.
Pes je teprve dvouletý a s PP, stál mě 20.000,- Podle vás mám sama zabít každého psa, když onemocní?
Za vaši radu neděkuji. Helebrantová
"psala jsem do poradny" - ja tomu asi nerozumim - kdyby bylo něco tobě nebo tvému blízkému člověku, taky namísto návštěvy lékaře napíšeš do poradny???
"pes stal 20 tisic" - opet nerozumim - kdyby stal 40, necháš jej trápit 4 dny??
"mam sama zabit" - poridis-li si zvíře, mas - podle mne, povinnost se o něj dobře starat - a to - podle tvého dotazu neumíš - takže bys je mela buďto předat někomu zodpovednejsimu anebo zabit
___
Je mi vcelku jedno, zda mi poděkuje - ale doufám, že tva bohorovnost ve vztahu k psovi dostala trhlinu a budeš se o něj - propriste, starat lépe.