Kam s dětským oblečením?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Miluška

Kam s dětským oblečením?

Nový příspěvek od Miluška » 16 črc 2018 07:34

Mám hodně věcí po dětech, už z toho vyrostly, ale vše je zachovalé. Je mi líto vyhodit to. Co s tím, nabídnout do sekáče?

Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 16 črc 2018 08:13

Nabídnout do sekáče a nebo zkusit Mimibazar pokud jsou kusy opravdu zachovalé.

Jan z Rokycan1

Nový příspěvek od Jan z Rokycan1 » 16 črc 2018 08:17

Buďto udejte v příbuzenstvu nebo mezi známými, další možností jsou různé burzy dětského oblečení, kde lze oblečení prodat i koupit. I sekáč je možností.
Poslední možnost je vhodit ho do kontejneru, určeného na sběr oblečení. Organizace, které kontejnery provozují, pak oblečení třídí a připravují pro případné další použití. Do kontejneru by mělo přijít oblečení vyprané.

Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 16 črc 2018 08:19

Jan z Rokycan1 Buďto udejte v příbuzenstvu nebo mezi známými, další možností jsou různé burzy dětského oblečení, kde lze oblečení prodat i koupit. I sekáč je možností.
Poslední možnost je vhodit ho do kontejneru, určeného na sběr oblečení. Organizace, které kontejnery provozují, pak oblečení třídí a připravují pro případné další použití. Do kontejneru by mělo přijít oblečení vyprané.
U nás je taky takový jeden kontejner a jezdí proto auto s nápisem čisticí hadry a pak to vozí do fabrik ve velkých pytlích.

Jan z Rokycan1

Nový příspěvek od Jan z Rokycan1 » 16 črc 2018 08:26

Matěj Trdelka U nás je taky takový jeden kontejner a jezdí proto auto s nápisem čisticí hadry a pak to vozí do fabrik ve velkých pytlích.
Nápis na svozovém autě není podstatný. A hodně oblečení z těch kontejnerů se na nic jiného, než čisticí hadry, ani nehodí. Některé oblečení se dokonce nehodí ani na ty hadry a likviduje se jiným způsobem.

klosnice
člen
Příspěvků 15
Registrován 14 čer 2018 14:10

Nový příspěvek od klosnice » 16 črc 2018 15:08

Vždy jsem je rozdala po kamarádkách, kostela, nebo do dětských domovů :)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek