Jak převést peníze z banky bez ověřovacího kódu?
Jak převést peníze z banky bez ověřovacího kódu?
Dobrý den, potřebuji radu. Ztratil jsem telefon na který mi banka posílá ověřovací kód, než provede převod peněz. Já ale musím dnes rychle odeslat peníze, abych neprošvihl termín. Jde to nějak bez toho ověření?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
1. změň si tlf. číslo v netovém bankovnictvíOndřej Dobrý den, potřebuji radu. Ztratil jsem telefon na který mi banka posílá ověřovací kód, než provede převod peněz. Já ale musím dnes rychle odeslat peníze, abych neprošvihl termín. Jde to nějak bez toho ověření?
2. zajdi na pobočku banky a peníze pošli klasickým příkazem
3. navštiv pobočku operátora a nech si udělat novou SIM (obvykle zdarma a 'ihned')
___
Jinak to nejde - asi bys nechtěl ovládání účtu na dálku bez důkladného ověření, ne??
1) Aby si změnil tlf číslo v Internet Bance, musí poslat zpět ověřovací kód, ale jak, když nemá telefon?mowla 1. změň si tlf. číslo v netovém bankovnictví
2. zajdi na pobočku banky a peníze pošli klasickým příkazem
3. navštiv pobočku operátora a nech si udělat novou SIM (obvykle zdarma a 'ihned')
___
Jinak to nejde - asi bys nechtěl ovládání účtu na dálku bez důkladného ověření, ne??
... a silně pochybuji, že to jde bez osobní návštěvy.
Pánové děkuji, je to vyřízené. Operátor zablokoval moji simku a dal mi jinou se stejným číslem. Tu jsem doma vložil do staršího telefonu a převedl peníze z domova. Do banky jsem nemusel.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 677 Zobrazení
-