Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Miroslava J.
Nový příspěvek
od Miroslava J. » 23 črc 2018 09:25
Když se někdo utopí v bazénu který je hlídaný plavčíkem, bude plavčík postižen?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 23 črc 2018 09:53
To jako, že plavčík se baví s holkam a někdo se topí a on zanedbá svoji povinnost? Nevím, ale tuším, že zodpovědnost má provozovatel koupaliště.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 23 črc 2018 11:11
Nelze odpovědět...
Záleží na Provozním řádu koupaliště a plavčíkově kvalifikaci a pracovní smlouvě...
-
Honza Novák1
Nový příspěvek
od Honza Novák1 » 23 črc 2018 12:20
Dobrý den.
Samozřejmě, že nese odpovědnost. Plavčík bez kvalifikace a s pracovní smlouvou bez odpovědnosti je plavčík k ničemu a nemá na koupališti co dělat. Základní odpovědnost nese pochopitelně provozovatel, ale jen trouby může zaměstnat plavčíka bez přenesení odpovědnosti do pracovní smlouvy.
-
Jan z Rokycan1
Nový příspěvek
od Jan z Rokycan1 » 23 črc 2018 21:39
Miroslava J. Když se někdo utopí v bazénu který je hlídaný plavčíkem, bude plavčík postižen?
Pouze v případě, že mu bude prokázáno "zavinění".
-
-
Je plavčík zaměstnání?
Příspěvků 2
od Pavel Lébný » 10 srp 2016 14:47 »
Může se člověk i živit jako plavčík? Je plavčík v bazénu oficiální zaměstnání? Bere za to peníze? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a...
- 2 Příspěvků
- 941 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
10 srp 2016 14:56
-
-
Kam na koupališti s doklady?
Příspěvků 3
od Jaroslava V. » 20 črc 2018 07:18 »
Jak se to dělá? Když nechám peněženku a doklady pod dekou, neukradne mi je někdo, zatímco se budu koupat? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz...
- 3 Příspěvků
- 584 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jaroslava V.
20 črc 2018 09:02