Měla by být Policie trochu chápavější?
Měla by být Policie trochu chápavější?
Jel jsem s vnoučkem (5 let) na výlet. Zastavili mě policajti, a po obhlídce auta zjistili, že vnuk, který sice seděl v dětské sedačce, ale v průběhu jízdy si sám rozepjal zámek, čehož jsem si nevšiml. Přes mé argumenty mi napařili 15 stovek a 4 body. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Sorry. ..
Ještě, než byly uzákoněné sedačky, jsem se vracel od tchyně (cca 320 km) tři dětičky vzadu.
Zadne v sedačce, zadne zapnute...
Pak jsem musel prudce brzdit (blb s kloboukem - abych nezabil jeho ženu a možná i jeho) .
A cca trileta dcera mi prolitla mezi předními sedačkami skoro az na saltpaku. .. Naštěstí jsem si toho nějakým koutkem oka všiml a mezi její zuby a saltpaku se mi povedlo strčit ruku - takže se mi zakousla do předloktí a ji se nic nestalo...
Od te doby - furt nebyly uzákonene sedačky, jezdily dětičky zapasane sedačkách i na nákup cca 4 km...
___
Sam před sebou by sis neokecal, kdyby se vnukovi něco stalo, že sis nevšiml.
Tak co chceš okecat před cajtama?
Ještě, než byly uzákoněné sedačky, jsem se vracel od tchyně (cca 320 km) tři dětičky vzadu.
Zadne v sedačce, zadne zapnute...
Pak jsem musel prudce brzdit (blb s kloboukem - abych nezabil jeho ženu a možná i jeho) .
A cca trileta dcera mi prolitla mezi předními sedačkami skoro az na saltpaku. .. Naštěstí jsem si toho nějakým koutkem oka všiml a mezi její zuby a saltpaku se mi povedlo strčit ruku - takže se mi zakousla do předloktí a ji se nic nestalo...
Od te doby - furt nebyly uzákonene sedačky, jezdily dětičky zapasane sedačkách i na nákup cca 4 km...
___
Sam před sebou by sis neokecal, kdyby se vnukovi něco stalo, že sis nevšiml.
Tak co chceš okecat před cajtama?
Vysvětluj a vysvětluj. My dnes vezli 6 letého kloučka od sousedů. Už nejsme zvyklí na tak malé dítě, tak jsem mu jen otevřela dvířka a on vklouzl do sedačky. Nastoupila jsem a hned jsme se rozjeli. Najednou slyšíme křik: Já nejsem zapnutý!
Myslím že váš pětiletý to také snadno pochopí. Ukaž mu jak poletí hlavou do předního skla.
Myslím že váš pětiletý to také snadno pochopí. Ukaž mu jak poletí hlavou do předního skla.
Ale jo. Vysvětlil jsem mu to a věřím, že je chápavější než ti policajti.Ann Vysvětluj a vysvětluj. My dnes vezli 6 letého kloučka od sousedů. Už nejsme zvyklí na tak malé dítě, tak jsem mu jen otevřela dvířka a on vklouzl do sedačky. Nastoupila jsem a hned jsme se rozjeli. Najednou slyšíme křik: Já nejsem zapnutý!
Doktore - kup si sicherhajsku nebo izolacku (na zamek), aby si to nerozepnul tak snadno...Mudr.Lant Sakra. Znovu sem ho zapl do sedačky a vnuk jim ukázal, jak rozepl zámek. Víš ty, s jakými nervama jsem jel domů, aby mě ti blbci znovu nekontrolovali, i když jsem přikázal vnukovi, aby to už nikdy neudělal? To abych si koupil kameru.
A dobrej nůž, abys jej z tech kšíru dokázal rychle, v případe problémů, dostat...
Není třeba. Vnuk odjíždí domů z prázdnin živ a zdráv.mowla Doktore - kup si sicherhajsku nebo izolacku (na zamek), aby si to nerozepnul tak snadno...
A dobrej nůž, abys jej z tech kšíru dokázal rychle, v případe problémů, dostat...
Nedej bože, kdybych tak zabezpečil zámek a něco se stalo. Já urvané ruce a nebylo by čím rozepnout pásy. No, trošku morbidní přirovnání.