Jen hygienické číst si na záchodě noviny?
Jen hygienické číst si na záchodě noviny?
Jaký názor máte na to, že si někdo čte noviny na záchodě a pak si je vezme ke stolu a položí na stůl kde pak svačí?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Názor na tohle mám podobný, jako jít na záchod i ke stolu ve stejném odění, bez umytých vlasů (vousů)...
Netuším, proč z návštěvy toalety dělá spousta lidí takové drámo - stačí si umýt ruce...
Mnohem více (co do množství i druhů) než třeba na prkénku toalety je bakterií na klávesnici počítače nebo telefonu (nehledě na to, například, že moč zdravého člověka je aseptická)...
Netuším, proč z návštěvy toalety dělá spousta lidí takové drámo - stačí si umýt ruce...
Mnohem více (co do množství i druhů) než třeba na prkénku toalety je bakterií na klávesnici počítače nebo telefonu (nehledě na to, například, že moč zdravého člověka je aseptická)...
Když už jsme toto téma nakousli, víte, že místa s největším výskytem bakterií jsou úplně jinde, než na toaletě? A asi vás to překvapí. Mezi bakteriemi nejvíce zasažená místa patří třeba Jídelní lístek v restauraci, nákupní vozík v supermarketu a dokonce třeba dávkovač mýdla na záchodě v zaměstnání. Proti nim je PC myš sterilní a váš mobil také
satam Když už jsme toto téma nakousli, víte, že místa s největším výskytem bakterií jsou úplně jinde, než na toaletě? A asi vás to překvapí. Mezi bakteriemi nejvíce zasažená místa patří třeba Jídelní lístek v restauraci, nákupní vozík v supermarketu a dokonce třeba dávkovač mýdla na záchodě v zaměstnání. Proti nim je PC myš sterilní a váš mobil také
Jsem dost čistotný, až přehnaně na chlapa...ale tohle mě snad nikdy nenapadlo.. :-D
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 417 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
15 zář 2018 03:51
-
- 1 Příspěvků
- 989 Zobrazení