Vydrží Zeman být prezidentem do konce roku?
Vydrží Zeman být prezidentem do konce roku?
Dobré ráno. Koukala jsem, že si člověk může vsadit i jestli vydrží Zeman do konce roku prezidentem. Myslíte že ano?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Osobně přeji prezidentu Zemanovi aby mu zdraví dovolilo"vydržet" nejen do konce roku ale i po celé volební období.Zatím nevidím důstojného nástupce který by dokázal odolávat problémům které přichází ze složitosti mezinárodní situace a který by uspěll při obhajobě Českých zájmů.I když všichni ti Hutkové,Hřebejkové,a další jeho oponenti by si přáli jeho skon.
Přeji panu Zemanovi dlouhý život a pevné zdraví. ..dabač Osobně přeji prezidentu Zemanovi aby mu zdraví dovolilo"vydržet" nejen do konce roku ale i po celé volební období.Zatím nevidím důstojného nástupce který by dokázal odolávat problémům které přichází ze složitosti mezinárodní situace a který by uspěll při obhajobě Českých zájmů.I když všichni ti Hutkové,Hřebejkové,a další jeho oponenti by si přáli jeho skon.
Ale Česku přeji jiného prezidenta - snad i Pepa Vocasek z Horní Dolní by naši zemi dělal menší ostudu.
Proč by nemohl být prezidentem do konce volebního období? Co, nebo kdo mu v tom zabrání? V jeho věku jsou na tom lidé hůř...třeba Václav Postránecký a nikdo na něj nevsadí. Kdo by ho taky dal do tomboly, že?
Mimo téma: Pan prezident Zeman je po Dr. Husákovi ten nejlepší, který něco udělal a ještě udělá pro své lidi, pro spodních 10 miliónů.
Někteří odsuzujete jeho vulgárnost, ale zrovna vy by si měli zamést před svým prahem.
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
Mimo téma: Pan prezident Zeman je po Dr. Husákovi ten nejlepší, který něco udělal a ještě udělá pro své lidi, pro spodních 10 miliónů.
Někteří odsuzujete jeho vulgárnost, ale zrovna vy by si měli zamést před svým prahem.
Poznámka majitele:
Poznámka majitele: