Strefíte se vždy do chuti stejného jídla?
Strefíte se vždy do chuti stejného jídla?
Abyste to pochopili, jde mi o to, že pokud vaříte několikrát do roka svíčkovou, nebo i jiné jídlo, jestli ho uvaříte tak, jak chutnalo poprvé...po páté...?
Ano...Mudr.Lant Abyste to pochopili, jde mi o to, že pokud vaříte několikrát do roka svíčkovou, nebo i jiné jídlo, jestli ho uvaříte tak, jak chutnalo poprvé...po páté...?
Pokud se jedná o jídla, která vařím standardně...
Svíčková, 'na divoko', guláš, rajská, koprovka, sekačka (etc.), zelňačka, čočkovka, fazulačka, vývary...
Obvykle se mi to povede i s omáčkami, které nevařím tak často - třeba se znojemskou...
O minutkách ani nehovoře, tam je to jasné...
U mne jsou výrobky z vepřového dané, ale pokud jsem zkoušel vařit z knížky, třeba mne zaujal perkelt, poprvé to byla božská mana, ale podruhé to bylo jakžtakž, ale po třetím uvaření, jsem už perkelt vyřadil z jídelníčku.mowla Ano...
Pokud se jedná o jídla, která vařím standardně...
Svíčková, 'na divoko', guláš, rajská, koprovka, sekačka (etc.), zelňačka, čočkovka, fazulačka, vývary...
Obvykle se mi to povede i s omáčkami, které nevařím tak často - třeba se znojemskou...
O minutkách ani nehovoře, tam je to jasné...
Jinak vařím podle chuti a ne podle kuchařek.
Já vařím jen podle chuti...Mudr.Lant U mne jsou výrobky z vepřového dané, ale pokud jsem zkoušel vařit z knížky, třeba mne zaujal perkelt, poprvé to byla božská mana, ale podruhé to bylo jakžtakž, ale po třetím uvaření, jsem už perkelt vyřadil z jídelníčku.
Jinak vařím podle chuti a ne podle kuchařek.
Recepty - pokud vůbec čtu, beru jen jako inspiraci...
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek