Jaký je rozdíl mezi černým a červeným kaviárem?
No mohu vás ujistit že ani jeden ani druhý pro mě nic moc.V roce 75 jsem se dostal do družebního zájezdu do SSSR v městě Sobinka ve Vladimírské oblasti.Měli jsme navázanou družbu s kolchozníky dané oblasti.Nebudu popisovat naše zážitky které byli vesměs poplatné době.Ale mohu říci že kolchozníci z daného kolchozu byli velice milí a přátelští a snažili se nás jako hosty opravdu hýčkat.Ale k věci denně kaviár ať k snídani obědu nebo večeři.Zapíjet to vodkou.Musím říci že to kolchozníky stálo nemalé prostředky.Ale po týdnu už nikdo z nás a bylo nás tuším 12 družstevníků už na konci zájezdu nemohl kaviár ani vidět.To samé chlast ať už to byla vodka a nebo koňak,Ruskoje igristoje .Oteklé nohy a pod.Ale byl to zážitek na dlouhou dobu.Kde že ty doby jsou....
I ústřice se časem přejí, takže se vůbec nedivím. Jinak příležitostně mně kaviár chutná, ať už jeden nebo druhý. A jedna drobná připomínka: V roce 1975 Rossijskoje igristoje už/ještě neexistovalo. V té době bylo kromě dalších specifik jen Sovětskoje igristojedabač Ale po týdnu už nikdo z nás a bylo nás tuším 12 družstevníků už na konci zájezdu nemohl kaviár ani vidět.To samé chlast ať už to byla vodka a nebo koňak,Ruskoje igristoje .Oteklé nohy a pod.Ale byl to zážitek na dlouhou dobu.Kde že ty doby jsou....
Máš pravdu.My jsme tomu říkali rychlý špunty.satam I ústřice se časem přejí, takže se vůbec nedivím. Jinak příležitostně mně kaviár chutná, ať už jeden nebo druhý. A jedna drobná připomínka: V roce 1975 Rossijskoje igristoje už/ještě neexistovalo. V té době bylo kromě dalších specifik jen Sovětskoje igristoje