Máte rádi změny?
Máte rádi změny?
Když je něco někde nějak a přijdete tam druhý den a je všechno jinak? Třeba přerovnaný obchoďák, zboží přendané jinam než bylo?
Re: Máte rádi změny?
Ano, změna je život. Dva roky jsem byl tady s jedním kusem nábytku, před malou chvíli tu byly spousta šuplíku, ale ty nevyhovovaly. Kdybys mohla poradit, rádi bychom tě i přijali mezi sebe, ale z poza plotu se to kecá, že?
Já ne. Nedělá mi problém si na změnu zvyknout, ale mít ji opravdu nemusím.
Upřímě řečeno nemám.Jsem dost konzervativní a v těch obchoďácích mě to štve.I když mě je jasný proč a s jakým záměrem se toto dělá.
Kamaráde, jsi ještě o něco starší, než já. Tak se zamysli a vrať se do let šedesátých a sedmdesátých. A pak to srovnej s lety devadesátými a se současností. Zjistíš, že sice nemusíš mít změny rád, ale stejně je ti to málo platné. Změny jsou a budou a nemůžeme ustrnout ve vývoji. To bychom byli asi ještě v pravěku. A to snad nechceš.
Taky se mi spousta věcí nelíbí. Ale s mnoha z nich se smířím jen proto, že to pomůže dalšímu rozvoji. Zkus opustit svůj negativistický postoj a pomoz tuto poradnu trochu postrčit dopředu
Nejsem si jistý že vaše změny s poradnou jsou to pravé ořechové.Řekl bych že opak je pravdou.satam ↑12 zář 2018 20:16Kamaráde, jsi ještě o něco starší, než já. Tak se zamysli a vrať se do let šedesátých a sedmdesátých. A pak to srovnej s lety devadesátými a se současností. Zjistíš, že sice nemusíš mít změny rád, ale stejně je ti to málo platné. Změny jsou a budou a nemůžeme ustrnout ve vývoji. To bychom byli asi ještě v pravěku. A to snad nechceš.
Taky se mi spousta věcí nelíbí. Ale s mnoha z nich se smířím jen proto, že to pomůže dalšímu rozvoji. Zkus opustit svůj negativistický postoj a pomoz tuto poradnu trochu postrčit dopředu