okrádání v restauracích
Re: okrádání v restauracích
Nenechám. Ovšem další fakt je, že s klasických záměrným podmírákem se dnes prakticky nesetkávám.
Problémům se má předcházet, tak já předcházím i tomuto. Pivo si v restauracích nedávám a na případnou "chybu" většinou příjdu. Takže je to potom o tom, zda se ozvu (v případě většího rozdílu), nebo nedostane vrchní dýško (když je rozdíl zhruba ve výši dýška), nebo dostane dýško (když chybu neudělá).
Proč jsem toto psal?Již několikrát se mně stalo, že hospodský přinesl podměrečné pivo.Když jsem ho chtěl dotočit různí hospodští reagovali různě.Jeden řekl, že to dojde, tak jsem mu řekl, že mu dám méně peněz, že to také dojde.Za to mně z hospody vyhodil.Jsem soustružník a jak bych přišel k tomu když o milimetr udělám menší výrobek, že to dojde( teplem se železo roztahuje).
Jiný hospodský pivo vzal a nechal ho dokapat ( půllitr dal pod pípu a když točil jiná piva, tak chytal kapky do mého půllitru).Pivo pak přinesl se správnou mírou, ale bez pěny.Co mám pak reklamovat? Pivo bez pěny nebo správnou, dokapanou, míru..Mám známé jak elektrikáře tak instalatéry a zkuste aby řekli svým zákazníkům, že o centimetr je méně drátu nebo kratší trubka, že to dojde.
A tímhle hospodští přichází o zákazníky a žádná EET od Babiše to neovlivňuje.
Jiný hospodský pivo vzal a nechal ho dokapat ( půllitr dal pod pípu a když točil jiná piva, tak chytal kapky do mého půllitru).Pivo pak přinesl se správnou mírou, ale bez pěny.Co mám pak reklamovat? Pivo bez pěny nebo správnou, dokapanou, míru..Mám známé jak elektrikáře tak instalatéry a zkuste aby řekli svým zákazníkům, že o centimetr je méně drátu nebo kratší trubka, že to dojde.
A tímhle hospodští přichází o zákazníky a žádná EET od Babiše to neovlivňuje.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek