Za naších předků se říkávalo: Starý strom nepřesadíš a starého psa novým kouskům nenaučíš.
Je to pravda?
Je to pravda, svatá pravda?
Re: Je to pravda, svatá pravda?
Doktore, neblbni! Snaž se! Ale kus pravdy na tom je
Není to pravda, anebo v případě, že to pravda je, nejsem stará. Po 60 jsem se přestěhovala hned třikrát. Naučila jsem se práci na poště a prodávat v obchodě.
Mozek nenechávám zahálet a ačkoliv na to mám značně osobité tempo, pokouším se učit jazyky.
Rozhodně nepolezu na kladinu a nebudu se snažit učit piruety na ledě. Každopádně ale zahálet a čekat na slečnu "zubatou" nehodlám s rukama složenýma v klíně.
Mozek nenechávám zahálet a ačkoliv na to mám značně osobité tempo, pokouším se učit jazyky.
Rozhodně nepolezu na kladinu a nebudu se snažit učit piruety na ledě. Každopádně ale zahálet a čekat na slečnu "zubatou" nehodlám s rukama složenýma v klíně.
Jak píše Laďka, už dávno to není pravda.
Předkové zřejmě ještě neměli ty správné stroje, které je třeba při přesazování použít.
A cvičit starého psa zřejmě nikdy nezkusili. Pokud na tom pes už není tak špatně, že trpí stařeckou demencí, vycvičit ho lze.
Předkové zřejmě ještě neměli ty správné stroje, které je třeba při přesazování použít.
A cvičit starého psa zřejmě nikdy nezkusili. Pokud na tom pes už není tak špatně, že trpí stařeckou demencí, vycvičit ho lze.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 937 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
23 bře 2016 07:51
-
- 1 Příspěvků
- 630 Zobrazení