Mám velké množství kovových penízků. Hlavně dvacetikoruny. Chtěla bych je někam zakopat, aby příští a další generace měla možnost najít poklad. Kam se to tak hodí? Třeba na zahradu pod strom?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Kam ukrýt kovové penízky?
Re: Kam ukrýt kovové penízky?
Můj názor je, že to není zrovna rozumný nápad. Dnešní peníze neobsahují žádné drahé kovy ani se nedá předpokládat, že by v budoucnu byly nějak vzácné. Takže z toho žádný poklad nebude. Kromě toho úmyslné zakopání většího množství byť kovových peněz může být považováno za poškozování peněz a může v konečném důsledku být klasifikováno jako trestný čin, týkající se oběživa.
Na tvém místě bych se tím dále nezabýval a rozumně je utratil Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Na tvém místě bych se tím dále nezabýval a rozumně je utratil Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek